2777
2789

ممکن تنگی نفس اخرین مرحله شه که ریه روکامل درگیرمیکنه .متاسفانه نزارین تا اون مرحله برسه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من و شوهرم و دخترم گرفتیم،هر علائمی داشته باشی ممکنه کرونا باشه

دخترت چن ساله شه ازمایش دادین یا ازعلایمت میگی چیکارا کردین چون شوهرم گرفته ولی جواب ما منفی اون مونده خونه ما اومدیم خونه مادرم 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
سرفه خلط دار هم از علائم کروناس اخه میگن سرفه کرونا خشکه

بله چون داره ریه روتخلیه میکنه اون خلط بهتربیاد

دخترت چن ساله شه ازمایش دادین یا ازعلایمت میگی چیکارا کردین چون شوهرم گرفته ولی جواب ما منفی اون مون ...

شوهرم و من قطعا مثبت،دخترم تست ندادیم اما از علائمش دکتر گفتم مثبته به احتمال ۹۰ درصد

تبش هم قطع و وصل میشه اکثر اوقات تب نداره

خودش برین ازمایش پیش زمینه بدین اصلاcpc 

شوهرم و من قطعا مثبت،دخترم تست ندادیم اما از علائمش دکتر گفتم مثبته به احتمال ۹۰ درصد

چن ساله شه چون پسرم دوماهه گاهی یه کوجولو دمای بدتش بالاس ولی جوابش منفی شد