2777
2789
چن ساله شه چون پسرم دوماهه گاهی یه کوجولو دمای بدتش بالاس ولی جوابش منفی شد

۲سال و نیم، ببین آزمایش اصلا ارزش بالینی نداره تو ایران،خیلی مثبتا الکین،خیلی از منفی ها هم الکین، جوابای آزمایش تو ایران پشیزی ارزش نداره، اینو همه بیمارستانایی که رفتیم همه دکترا میگفتن

سرفتون خشک بود یا خلط دار؟؟؟ تب تون چقدر بود 

تب ۴۰ درجه ، سرفه هم اوایل خشک آخرا خلط دار،اما اینو دارم از تجربم میگم ما نزدیک ۲۰روزه درگیرشیم، اصلا به حرف دکترا گوش نده،برا ما رو ۸ روز گفتن سرماخوردگیه،بعد ۸روز وقتی مثل جنازه رفتیم بیمارستان گفتن کروناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب ۴۰ درجه ، سرفه هم اوایل خشک آخرا خلط دار،اما اینو دارم از تجربم میگم ما نزدیک ۲۰روزه درگیرشیم، اص ...

خواهرم بچه شیرده داره این علائم رو داره میگه یه شب آب یخ زیاد خوردم دو روز بعد اینجوری شدم ولی سرفش خلط داره و تبش هم فوقش ۳۸ هستش دکتر هم نرفته هنوز