تو کار درست و خوبتوانجام بده دیگران خوششون اومد چه بهتر . خوششون نیومد مشکل خودشونه. این مردم از خودشونم راضی نیستن تو چه طوری می خوای همه رو راضی کنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم من ماما هستم آیودی برات خیلی بهتره هورمون نداره براحتی میتونی با اعصاب راحت به بچه هات برسی اصلا هم خطری نداره درد خیلی خیلی کمی داره اصلا ترس نداره... اما اگه موقتی میخوای روکین عالیه من دو سه سال استفاده کردم عارضه ای برام نداشت
تو کار درست و خوبتوانجام بده دیگران خوششون اومد چه بهتر . خوششون نیومد مشکل خودشونه. این مردم از خودشونم راضی نیستن تو چه طوری می خوای همه رو راضی کنی.
نمیدونم چرا اسی یه لحظه حسم گفت دیگه غیر ابن دوتا بچه دیگه بچه گیرت نمیاد
شهرکردیی؟