2777
2789

سلام خیلی دوسدارم اینجوری باشم،ولی یادم میره همش 

به اینده فکر میکنم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
از امروز لذت ببر ولی به آینده هم فکر  کن  چن سالته

۲۳

خیلی تو آیندم

غصه میخورم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ذهنمو تربیت کردم در این مورد ..خیلیم سخته 

تنها راهش اینه که کاری که الان میکنی رو تماما روش تمرکز کنی و تا ذهنت میخواد بره برای آینده برش گردونی به حال ..مخصوصا کرونا به ما یاد داد میتونه یه بغل کردن ساده آرزو بشه ..بنابراین فقط الان رو میچسبم 

عزیزم برای آینده نقشه بریز و تلاش کن  ولی لحظه و امروز رو هم از دست نده

نمیتونم

استرس دارم

هرلحظه اینده بوده که براش دعا میکردی خوب پیش بیاد.میشه حال.اگه ازش غافل بشی میشه گذشته که هروقت یادش بیفتی باید استغفار کنی.

باید ول کنی.توکل کن به خدا.خوبی اینکه کسی از اینده خبر نداره اینه که ادم امید معجزه تو هر لحظه رو داره

من همین یه دونه ام!
غصه چی ؟؟ 

عروسیم

جهازمون

خونه

کارهمسرم

همه چی