2777
2789
عنوان

هم خوابم میاد هم کلی کار دارم

357 بازدید | 11 پست

چندشبه نتونستم درست بخوابم دیشبم همینطور از تنگی نفس و ... باردارم ۵ ماهمه ، کارهام جلو چشممه ، از ظرف و لباس و کارهای نقاشی و ... اما حالشو ندارم پاشم خوابمم نمیبره جون بگیرم چکار کنم سنگینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دراز بكش چشماتو ببند اگه خوابت ببره كه چه بهتر نبره هم حداقل خستگيت درميره يا اگه حال دارى كتاب بخون چشمات خسته ميشه خوابت ميبره 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
ني ني اولته ؟ بخواب ك دنيا بياد حسرت ي ساعت خواب ميمونه تو دلت ؛ من خواب بودم بچم ساعت ٧ يهو گريه كر ...

آخ آخ آخ منم🤪🤪🤪🤪🤪

تازه من دوتا دارم نخوابیدم تا بزرگه بیدار بشه

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
ني ني اولته ؟ بخواب ك دنيا بياد حسرت ي ساعت خواب ميمونه تو دلت ؛ من خواب بودم بچم ساعت ٧ يهو گريه كر ...

نه گلم بچه دوممه ، بااین حسرت ها اشنام  😉 ولی الان چکار کنم خوابم میاد ولی خوابم نمیبره فکر کنم باید خودمو جمع کنم و از یه کاری شروع کنم رادیو رو روشن کنم سفره صبحانه رو پهن کنم شوهرمو صدا بزنم با هم صبحانه بخوریم بعدم برم لباسا رو بریزم تو ماشین و بعدش برم برسم به ظرفا شوهرمم بزارم سر مربای البالو و بیاد کمکم ظرفا رو اب بکشه منم برم گردگیری و ... ناهارم که امادست از دیروز خیالم راحته بعدش بریم یه حالی به ماشین بدیم و راه پله و گرد گیری گلها ، یه دستی هم به سر و گوش اتاق دخترم بکشم که دیروز مرتبش کرده ولی لازمه یه سری وسایلش مرتب تر بشه ، در ادامه روز هم به نقاشیم میرسم

خخخخ من یدونه 2سالشودارم یدونه دوماهه صب ساعت 7رفتم پیاده رویی الان اومدم .فقط پنج ساعت میتونم بخوابم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165