خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 عنوان میشه دلداریم بدین؟ 192 بازدید | 31 پست سلاممن به پسر 1 ساله دارممجبور شدم 1 هفته بیام پیش مامانم ایناپسرم سرما خورد و شوهرم تا فهمید هر چی از دهنش را میومد گفتمیگفت تقصیر توئهبلد نیستی و این حرفابعدشم خیلی حرفای بدی زوهنوز قهریمخیلی دلم شکستهچیکار کنمدلم گرفتهدارم دق میکنم... هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/ 1399/04/20 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_۱۰۰۰_تومنی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 8938 برو خداتو شکر کن خانوادت حرف بارت نکردن💔😔 #دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
0022zm عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2385 وا کدوم مادری دلش میاد بچش مریض بشهاتفاقه دیگه افتاده چرا شوهرت اینجوری کرده کارش درست نبوده گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 بهش بگو پس خودت نگهدار مینداختی روش تنها میرفتی گفتمگفت وظیفه مادره هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
الیناکوچولو عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 1 ناراحت نباش عزیزم. الان باید به بچه ات برسی خوبش کنی. بعد ببینه خوب شده از دلت درمیاره
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 یک روز نکشیده التماست میکرد الان 1 هفته هست هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
s70l77 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 2433 گفتم گفت وظیفه مادره بگو پس دخالت نکن خودم میدونم بلاخره هر بچیه و هر انسانی مریض میشه
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 ناراحت نباش عزیزم. الان باید به بچه ات برسی خوبش کنی. بعد ببینه خوب شده از دلت درمیاره خوب شده پسرم خداروشکراونم دید هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
s70l77 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 2433 الان 1 هفته هست اگ بچه رو مینداختی روش تنها میرفتی نرفته میومد دنبالت
خانوم_آبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4522 بگو پس دخالت نکن خودم میدونم بلاخره هر بچیه و هر انسانی مریض میشه گفتم گفت نه آدم تو تابستون مریض نمیشه هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/