mahyamir مدیر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 182 عنوان دکتر حامدی بینی مشهد کارش چطوره ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 45391 بازدید | 168 پست لطفا راهنماییم کنین 1399/04/19 | 23:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 نه هنوز ادم گیج میشه الانم که کرونا خیلی زیاد شده فعلا در تحقیق بسر میبرم تا اوضاع بهتر شه ادم هرچی ... اره دقیقامنم گیج شدم بنظرت کار کدوم دکتر بهتره؟
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 اره دقیقا منم گیج شدم بنظرت کار کدوم دکتر بهتره؟ منکه خدیوی رو خیلی تعریفشو شنیدم اکبریان کاراش خوبه اما اینکه کامنتهای پیجشو محدود کرده و خیلی راحت نوبت میده ادمو به شک میندازهشما کدوم دکترا مد نظرتونه
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 منکه خدیوی رو خیلی تعریفشو شنیدم اکبریان کاراش خوبه اما اینکه کامنتهای پیجشو محدود کرده و خیل ... میگن جلائیان خوبه یکی میگه خدیوی یکی میگه ناصری صدربخدا موندم پیش کدوم برم
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 میگن جلائیان خوبه یکی میگه خدیوی یکی میگه ناصری صدر بخدا موندم پیش کدوم برم ناصری صدر ادم میترسه خراب کنه خیلی تبلیغات الکی میکنن تو نی نی سایت خدیوی چون قدیمی تره شاید بهتر باشه نمیدونم بازم خودمم جرات نمیکنم پیش هر دکتری برم
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 ناصری صدر ادم میترسه خراب کنه خیلی تبلیغات الکی میکنن تو نی نی سایت خدیوی چون قدیمی تره ... اره دقیقا چندنفر ازدوستان گفتن که خراب کرده تازه من اینقد ترسو واسترسی ام که حد ندارهبینی تون گوشتیه؟
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 اره دقیقا چندنفر ازدوستان گفتن که خراب کرده تازه من اینقد ترسو واسترسی ام که حد نداره بینی ت ... گوشتی نمیشه گفت از چند جا شکستگی داره با غضروف پهن نوک بینیاره خدیوی هم ناراضی زیاد داره اما خب مراجعه کننده هم خیلی داره یه نفر از دوستام رو خیلی خوب عمل کرده بودمنم خیلی ترسوام اما نه از خود عمل و درد من از بیهوشی خیلی میترسم
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 گوشتی نمیشه گفت از چند جا شکستگی داره با غضروف پهن نوک بینی اره خدیوی هم ناراضی زیاد داره اما خب مر ... بخدا شانسیه عمل بینینه بابا من بعدش خیلی میترسم از برش هایی که زدن بخیه خورده مخصوصا ادم میترسه دست بزنه بهش چ برسه همش باید شستشو بدی داخلشو😭
نفس۱۱۸ عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1370 بخدا شانسیه عمل بینی نه بابا من بعدش خیلی میترسم از برش هایی که زدن بخیه خورده مخصوصا ادم می ... نه بابا اون که ترس نداره من ازینکه میبینم هر چند وقت یبار میگن یکی زیر عمل مرد یا کما رفت و بهوش نیومد میترسم درد رو که ادم تحمل میکنهاگه دکتر خوبی پیدا کردی بمنم خبر بده🙏
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 نه بابا اون که ترس نداره من ازینکه میبینم هر چند وقت یبار میگن یکی زیر عمل مرد یا کما رفت و بهوش نیو ... خوش بحالت☹️باشه عزیزم فعلا دارم تحقیق میکنم خبرشو میدم بهت😘
haniye78 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 70 خوش بحالت☹️ باشه عزیزم فعلا دارم تحقیق میکنم خبرشو میدم بهت😘 سلام شما دکترتون پیدا کردین..منم میخام عمل کنم نمیدونم پیش کی برم..خیلی هم راستش ندارم هزینه کنم
pariissa عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 2395 سلام شما دکترتون پیدا کردین..منم میخام عمل کنم نمیدونم پیش کی برم..خیلی هم راستش ندارم هزینه کنم&nb ... سلام آره گلم میرم پیش ناصری صدرچقد دارین واسه هزینه؟واینکه دماغتون گوشتیه یا استخونی؟
taniyaaaa عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 636 به من نمیاد به بعضی ها هم نمیاد سلیقه به خرج نمیده برای عمل سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم ازت شما رفتی برای ترمیم پیش دکتر حامدی ؟؟؟منم پیش اون عمل کردم نیاز ب ترمیم دارم میخام اگ رفتی بگی چطور بود ؟؟؟
آفتاب_یاقوتی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 59 حامدیم ک میترسم برم .بیخیالش شدم سلام عزیزم شما رفتی پیش حامدی عمل کردی؟ توروخدا اگ عمل کردی ب منم بگو مرسی عزیز
آفتاب_یاقوتی عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 59 سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم ازت شما رفتی برای ترمیم پیش دکتر حامدی ؟؟؟منم پیش اون عمل کردم نیاز ب ... سلام عزیزم شما پیش دکتر حامدی عمل کردی راضی هستی؟؟؟
nazzzzzy عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 10385 سلام عزیزم ببخشید یه سوال دارم ازت شما رفتی برای ترمیم پیش دکتر حامدی ؟؟؟منم پیش اون عمل کردم نیاز ب ... وااای کارای حامدی هم ک ب ترمیم کشیده میشه😑 پس کی خوبه😑😑😑 با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹