2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کج و سرش گرد بیشتریا به ترمیم کشیده میشه

سرش گرد؟منظور نوک گرده؟خوب مگه نوک گرد زشته؟خوشگله که

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
سرش گرد؟منظور نوک گرده؟خوب مگه نوک گرد زشته؟خوشگله که

به من نمیاد

به بعضی ها هم نمیاد

سلیقه به خرج نمیده برای عمل

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام  ببخشید دکتر اکبریان نیمه فانتزی هم عمل میکنن یا خیلی طبیعیه کاراشون؟

سلام عزیزم تو مطب بودن کسایی ک نیمه فانتزی بود بینیشون

دیروز برا معاینه رفتم ی خانومی تازه گچشو برداشته بود نیمه فانتزی بود

من پیشش عمل کردم،۸ ماه پیش راضی نیستم

سلام گلم منم خیلی دوس دارم عمل کنم ولی هیچ کس ازهیچ دکتری راضی نیس😕

موندم پیش کی برم عمل کنم

شماک تحقیق کردین بنظرتون لطفعلیزاده خوبه؟

سلام گلم منم خیلی دوس دارم عمل کنم ولی هیچ کس ازهیچ دکتری راضی نیس😕 موندم پیش کی برم عمل کنم شماک ...

سلام گلم، عمل ریسک

یک موقع فوق العاده زیبا میشه، یک موقع نه

راجع لطفعلی زاده زیاد نمیدونم

از ناهید خیلی تعریف میکنن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
مرسی گلم بنظرتون برم پیش ناهید؟

پیش هر کسی میخای بری قبل هر کاری چند جلسه تو مطب بشین و با مریض های خودش بحرف

شما عمل کردی؟ بالاخره پیدا کردی دکتر خوب😁

نه هنوز ادم گیج میشه الانم که کرونا خیلی زیاد شده فعلا در تحقیق بسر میبرم تا اوضاع بهتر شه ادم هرچی بیشتر وسواس میگیره سختر میشه انتخاب