2777
2789
عنوان

خوبید بچه ها خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 84 پست
ممنون مهربون مس منم میرم انشالله 

انشالله عزیزم بری با خبرای خوش برگردین خانم وفایی و اسدی از استان ها و شهرای دیگه هم میان پیششون اینقد تخصصشون بالا هس

✖ forget who forgets you ✖
پرسیدم دوباره ها

جواب دادم عزیزم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تقریبا روزی یا دو روزی یکبار

ن زمان زایمان نیست و زودرس نمیشه 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
ممنونم که جواب میدین با حوصله🥰🥰🥰

قربونت وظیفه ست 

ممنون عزیزم. لطفا اون قسمت که پررنگ نوشته رو بیین سایز هماتوم رو زده

ببین عزیزم جفت ت مارژین ینی کنار دهاته رحمت  و هماتومم داری ولی اندازه هماتوم ت گزارش نشده 

اصلا نزدیکی نداشته باش وسایل سنگین برندار ب هیچ وجه بیشتر استراحت کن. ؟

چند هفته بودی؟ 

ببین عزیزم جفت ت مارژین ینی کنار دهاته رحمت  و هماتومم داری ولی اندازه هماتوم ت گزارش نشده ...

جفتم هم پایینه؟

سونو ان تی هفته ۱۲ بود تو سونو هم زده که ۱۲ هفته بودم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
جفتم هم پایینه؟  سونو ان تی هفته ۱۲ بود تو سونو هم زده که ۱۲ هفته بودم

اره عزیزم جفتت پایین کارایی ک بهت گفتم اصلا انجام نمیدی 

سیکلم سی ویک روزه است

تخمک گذاری شما میوفته حول و حوش روز ۱۵ام اینا 

شما ی چند روز بعد اقدام کنید 

من یه مامان کنجکاوم خب سونو نمیگن اندازه طول ران رو میگن فقط 😁

اگ بگی شاید بگن ولی ممکن الان خیلی کوتاه باشه 

اونوقت استرست بهت وارد بشه اون خودش بزرگ میشه ب دنیا اومد قدشم بهت میگن نگران نباش امیدوارم قد بلند خوشگل بشه 🥰

ببخشید یه سوال داشتم من ۳۳ هفتمه جفتم قدامیه دخترم از اول زیاد تکون نمیخورد ولی دوسه روز بوده ک تکونش بیشتر شده همشم انگار سر میخوره ولی از دیروز تکونش یکم کمتر شده و خودشو انگار جمع میکنه تو شکمم این کم شدن تکون خطرناکه؟

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

سلام عزیزم. ممنون ازتون که جواب میدید. 

من برای قبل بارداری سوال دارم. 

من هورمون t3 بدنم بالا بود تو آزمایش تیروءید که دادم. البته tsh و T4 خوب بود. 

میدونید مربوط به چی هست؟ 

و دوم اینکه من خواستم اقدام کنم میخام که بچم پسر باشه فقط قبل تخمک گذاری باید اقدام کنم؟