2777
2789
عنوان

خوبید بچه ها خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 84 پست
سفید آبکی

چند روز ؟

کمر داد زیاد یا احساس انقباضات بیشتر نداری ؟ 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
سونو ان تی هست

باید ی بار دیگ تکرار بشه توی هفته ۱۸تا ۲۰

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ی بار دیگ تکرار بشه توی هفته ۱۸تا ۲۰

چرا عزیزم؟

البتع میدونم انومالی باید بدما

واسه اون هماتوم سوالمه الان

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
این شیافت ضد سقط هس برای جلوگیری از زایمان زود رس 

شیاف پروژسترون 

آخی الهییی راستش همون یکشنبه که رفتیم پیشش خواهرم هم بارداره به خواهرم گفته بود دست و پاش و سرش ...

عزیزم الان هیچ دکتری رو دست دکتر حمیرا وفایی نمیزنه اگه واقعا میخواین مشکل رو بفهمین برین پیش دکتر وفایی و دکتر اسدی این دوتا استاد تمام دکترای شیراز هستن ندا رحیمی راد دانشجوی این دوتا دکتر بودن به نظرم شما که میخواین هزینه کنین برین پیش این دوتا منم به مشکل خوردم همه جا رفتم فایده نداشت اخرش همه دکترا گفتن باید برین پیش خانم اسدی یا وفایی تو اینترنت هم که درموردشون سرچ کنید میاد بالا 

✖ forget who forgets you ✖
چرا عزیزم؟ البتع میدونم انومالی باید بدما واسه اون هماتوم سوالمه الان

عزیزم این سونوت سالم 

نه فقط چنبار انقباض های شدید دردناک داشتم که نفسم به زور میکشیدم

انقباضاتت نزدیک بهم یا ن طول میکشه ک انقباض بعدی شروع بشه ؟ 

من هرهفته امپول پروتولون وهزشب شیاف پروژسترون استفا ه میکنم . ایا با وجود این داروها بازم احتمال زا ...

خیر عزیزم 

عزیزم الان هیچ دکتری رو دست دکتر حمیرا وفایی نمیزنه اگه واقعا میخواین مشکل رو بفهمین برین پیش دکتر و ...

ممنون مهربون پس منم میرم انشالله 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ممنونم مرسی من روزچهاردهم بی بی بزارم مشخص میشه باردارم یابزارم پریودیم عقب بیفته؟؟خیلی عجله میکنم چ ...

بزار چند روز بعد از روز۱۴سیکلت چون روز ۲۴تخمک گذاری 

البته سیکلت چند روزه ست ؟