2777
2789
عنوان

خوبید بچه ها خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 84 پست
نه من امروز 19سیکلمم هشت روزه ازامپولم گذشته

ن اون روز تخمک گذاری گفتم اره الان انجام بده 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال داشتم من ۳۳ هفتمه جفتم قدامیه دخترم از اول زیاد تکون نمیخورد ولی دوسه روز بوده ک تکون ...

ن خطرناک نیست داره کم کم بزرگ میشه تکوناشم کمتر میشه طبیعی

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
سلام عزیزم. ممنون ازتون که جواب میدید.  من برای قبل بارداری سوال دارم.  من هورمون t3 بدن ...

این دو هورمون مربوط ب تیرویید T3 بالا باشه مشکلی نداره خیلی اون دوتا ارجحیت داره 

و این ک باید برین مطب ماما بهتون رژیم مخصوص پسر شدن بده  درخواست بهم بده تا بهت بگم چیزی دیگر رو 

عزیزم من ۲۱هفته ام جفتم قدامی وبارداری دوم ولی تکونای جنینم روحس نمیکنم نگرانم بنظرتون خطره؟البته سو ...

ن خطرناک نیست ی چند روز دیگ صبر کن تکون نداشتی برو دکتر 

ن خطرناک نیست ی چند روز دیگ صبر کن تکون نداشتی برو دکتر 

سلام ،ببخشید ی سوال بپرسم ؟,ترشحات نارنجی مانند تو بارداری چیه ؟؟؟؟من گاهی اینطوری میشم و ی دفعه ای خودش خوب میشه مثلا چند روز یبار میاد ،معلومه خونی ،ولی خون واضح نیست ،نه بو داره نه خارش 

سلام ،ببخشید ی سوال بپرسم ؟,ترشحات نارنجی مانند تو بارداری چیه ؟؟؟؟من گاهی اینطوری میشم و ی دفعه ای ...

چند هفته اید ؟