هر کدومتون سونو یا ماموگرافی یا اکوی قلب داشتین بفرستین
خوشحالم میشم
همین جا بفرستیدیا هر سوال دیگ
🥰🥰🥰🥰🥰
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
بله hcg علائم حاملگی رو ممکن ایجاد کن چونهورمونی ک توی بدن هست و با شروع حاملگی زیاد میشه همین hcg هست ک شما داری از بیرون تزریق میکنی پس خیلی منطقی ک علائم کاذب حاملگی بده
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
دکتر نسرین اسدی تو مادر و کودک و دکتر حمیرا وفایی تو بیمارستان ام ار ای طبقه نهم اینا هرچی بگن ردخور نداره همین پایدار به یکی از اشناهای ما گفته بود بچه کاملا ناقصه باید بندازینش یه روز قبل سقط اشنامون میره پیش دکتر وفایی اون گفته بود بچه سالمه هیچ مشکلی هم نداره با ضمانت من دنیاش بیارین الان دنیا اومده بچه سه چهارسالش هس خداروشکر هیچ مشکلی هم ندارن
ممنون راستش من دیروز رفتم پیش دکتر و یکیشون شیاف دادن یکیشون ندادن حالا من نمیدونم چیکار کنم شم ...
عزیزم چند هفته ت ؟ سونو چند هفته ست ؟
سلام خانم دکتر من هفته سی و شش بارداری هسم خیلی ترشح دارم به نظرتون بد نیس ؟
ترشح تون چ رنگی ؟ خون آبه ای یا ن سفید یا چیز دیگ ؟