2777
2789
عنوان

شکستن تخم مرغ برای دفع چشم زخم

3086 بازدید | 26 پست

بچها

خواهرم یه مدته خیلی بی اعصاب شده و مدام تو خودشه 

غذا میخوره همش حالت تهوع داره(گلاب به روتون) 

پنج بار بردیمش‌ دکتر میگن چیزیش نیست یه مشت دارو میدن و باز همونجوره

امروز اتفاقی درمورد تخم‌مرغ شکستن خوندم 

اما نمیدونم واقعیه یا نه

بگین تاحالا انجام دادین و جواب گرفتین؟

و اینکه چجوری اینکارو انجام میدین 

مرسی😘

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بله من خیلی اعتقاد دارمو انجام میدم 

واقعاهم تاثیرداره تازه تا به اسم اون شخص درنیاد تخم مرغ نمیشکنه

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من خیلی اعتقاد دارمو انجام میدم  واقعاهم تاثیرداره تازه تا به اسم اون شخص درنیاد تخم مرغ ن ...

جدی؟

میشه بگین چجوری اینکارو انجام میدین؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
من همسرم خیلی اعتقاد داره انجام میده خودم ن حالا امتحان کن یا میشه یا نمیشه

چجوری انجام میدن؟

واقعی بودن یا ن رو نمیدونم

ولی با خودکار دور تادور تخم مرغ اسم افرادو مینویسن یافقط همینجوری اسم افرادی و ک حس میکنن چشم زدنش و ميگن وبا گفتن هر اسم با سکه ب تخم مرغ فشار میدن سر هر اسم تخم مرغ شکست ميگن اون طرف چشم زده😐

ولی بنظر من بستگی ب فشار دست طرف داره و اینکه چندبار فشار بیاری خود ب خود ترک میخوره و ب اسم یه بدبخت میرسه و تخم مرغ میشکنه 😒

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
بستگی به اعتقادت داره یه تخم مرغ برمیداری به نیت یه نفر بعد با مداد شروع میکنی خط کشیدن و بعد میگی ش ...

مرسی عزیزم

مام انجام دادیم بعد واقعا اثر داره و تخم مرغ شکسته اونم باصدای خیلی بدی

چه جالب

واقعی بودن یا ن رو نمیدونم ولی با خودکار دور تادور تخم مرغ اسم افرادو مینویسن یافقط همینجوری اسم اف ...

نه اصلا اینجور نمیشکن شده همون بار اول تخم مرغ شکسته یا اصلا نشکسته 

واقعی بودن یا ن رو نمیدونم ولی با خودکار دور تادور تخم مرغ اسم افرادو مینویسن یافقط همینجوری اسم اف ...

منم اینجوری فکر میکنم 

اما ظاهرا خیلیا جواب گرفتن و‌خوب شدن

چجوری انجام میدن؟

ی سکه بذار بالای تخم مرغ بذار تو پلاستیک بعد داخل ی لنگه جوراب پا شده.بالای سر خواهرت یکی یکی اسم بگو دستت هم روی تخم مرغ و سکه باشه ی اندازه فشار بیار روی اسم هرکی شکست میگن مثلا اون چشمش کرده.یا نظر داشته کلا

نه اصلا اینجور نمیشکن شده همون بار اول تخم مرغ شکسته یا اصلا نشکسته 

یعنی نمیشه همون بار اول زور دست طرف زیاد باشه بشکنه؟😐

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم