2777
2789
عکس بزاری لطفا عزیز ممنون میشم

من ندارم عزیزم چون پوستم مشکلی نداره من مشاور پوست و مو هستم ده ساله کار میکنم کلی کارای درمانی انجام دادم و با چندین شرکت کار میکنم با همه نوع لوازم هم کار کردم این ژل که میگن من برای درمان آکنه و جوش های زیرپوستی و چرکی تجویز میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ژل عزیزم اسکراب نیست ضد باکتری و ضد قارچه برای درمان آکنه و جوش های چرکی و زیرپوستی استفاده میشه

میدونم عزیزم منظورم این بودم که جوش هام متمرکز روی بینی نیست و برای جوش های نقاط مختلف صورت استفاده میکنم نه فقط سرسیاه های روی بینی 

برای پاک کردن پوستش و همین جوش های سرسیاه ولی نتیجه نداشته

خب قبلش اسکراب زده؟

باید اول اسکراب مناسب پوستت بزنی بعد آبرسان و مرطوب کننده بعد از دو ساعت ضد آفتاب تا 24 ساعت بعد از اون تا نوبت اسکراب بعدی ماسک زغال استفاده میکنی تا چربی پوستت تنظیم بشه اگر میخای درمان کنی بیا پیج کاریم 

https://www.instagram.com/ghazalmh97/

مرسی عزیزم🙏😊 طرز استفادش رو هم میگی؟ خودت گرفتی یا با تجویز متخصص پوست؟

من روی جوش ها و جای جوش هام میزنم ولی استفاده زیادش هم پوست رو خشک میکنه 

نمیدونم راستش یکی از افراد خانوادم داروساز هستن برام تهیه کردن من مستقیم با متخصص پوست در ارتباط نیستم ولی فکر کنم ایشون با مشورت متخصص پوست تهیه کردن

میدونم عزیزم منظورم این بودم که جوش هام متمرکز روی بینی نیست و برای جوش های نقاط مختلف صورت استفاده ...

آره این ژل آکنه و جوشهای چرکی و زیر پوستی رو با خاصیت ضد باکتری از بین میبره ربطی به سرسیاه نداره موفق باشی

آره این ژل آکنه و جوشهای چرکی و زیر پوستی رو با خاصیت ضد باکتری از بین میبره ربطی به سرسیاه نداره مو ...

والا من همین الان پرسیدم گفتن برای سرسیاه مناسبه طبق تجربه خودمم هم مفید بوده

به هر حال بحث مهمی نیست که بخوایم ادامه بدیم

موفق باشید