2777
2789

خانما حدودا ده روز بیشتر من اونجا بوذم مریض شدم ب شدت بدن درد بدنم داغ بود ی کوچولو گلو درد. چشمم وحشتناک درد میکرد نمیتونستم تکون بدم سرم رو میچرخوندم. من از خواهر شوهرم گرفتم چون بردمش دکتر مریض بود. بعد این هفته بعد دوسال رفتم دکتر برا بارداری. کلی دارو مصرف کردم از فردا باید امپول سینال بزنم. الان چکار کنم؟ حالم خوب شده دیگه اما الان شوهرم مریض شده

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

موندم چکار کنم کلی هزینه دارو دادم. ب نظرتون فردا امپول رو بزنم ی بزارم برا ماه بعد

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که وقت حاملگی نیس تو این کرونا

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
چیکار به مادرشوهر داری

خب تستش مثبت شده منم قبلش مریض بودم اما تست ندادم. خونشون غذا خوردیم

عزیزم کاش صبر میکردی نه یه ماه دوماه بلکه تا ریشه کن شدن این لعنتی اگه باردار بشی مدام باید تحت نظر باشی این یعنی هر روز مطب بیمارستان داروخانه اونوقت خدای نکرده ممکنه مجدد بگیری میگن بار دوم ویروس خیلی کشنده تر میشه آمار فوتی های امروز دیدم سرم صوت کشید

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
بذار ماه بعد چ عجله ایه حالا

نصف داروهامون رو خوردم فقط امپول مونده. باید کنسلش کنم

عزیزم کاش صبر میکردی نه یه ماه دوماه بلکه تا ریشه کن شدن این لعنتی اگه باردار بشی مدام باید تحت نظر ...

هیییی  خدا اینم شانس منه. خسته شدم از انتظار هربار میرم دکتر ی سنگی مینداز جلو پام خدا

هیییی  خدا اینم شانس منه. خسته شدم از انتظار هربار میرم دکتر ی سنگی مینداز جلو پام خدا

حتما حکمتی داره خواهرم 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓