2777
2789
عنوان

الهی شوهرم کاسه گدایی بگیره دستش بگه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نقشه ای شماها یادم بدین من فکرم کار نمیکنه

خخخخخخخ خب دیوونه وقتی بگیره می رسه ب تو یکاری بکن بمیره

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
گذاشته بانک هر ماه سودش رو میگیره ، زمین میخره ملک و املاک به اسم خودش ، میخواد ببره تو قبرش

برادر منم  همینطوره    زنداداشم  بنده خدا  خیلی  حرس  میخوره    ما  هرچی  بهش  میگیم   گوش  نمیده   

چه نقشه ای شماها یادم بدین من فکرم کار نمیکنه

من نمیتونم چیزی بگم مو لا درزش نره چون نه شغلمه نه تا حالا انجام دادم 

باید با یه وکیل مشورت کنی 

مثل وکالت گرفتن و مجبور کردن به امضا کردن سند 

اونا راه جلو پات میذارن 

ولی ترجیحا کاری کن که اموال رو انتقال بدی و نفهمه بعد تقاضای طلاق کن و جدا شو 

اگه اونقدر پول داشته باشه بتونی از ایران هم بری عالیه 

شما نگفتی چقدر پول دلره پولش به چه شکله

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇