2777
2789
عنوان

الهی شوهرم کاسه گدایی بگیره دستش بگه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 44 پست
اسی شغل شوهرت چیه؟ میتونی بری پیش وکیل به جرم ندادن نفقه و خرجی ازش شکایت کنی

خرجی میده ، الان باهم زندگی میکنیم ولی واسمون خرج نمی کنه دلش نننمیاد ماشین بخره تو خونه فکستنی پنجاه متری با وسایل درب و ءاغون زندگی میکنیم لباس  درست حسابی نمیخوره گردش و تفریح نداریم 

خرجی میده ، الان باهم زندگی میکنیم ولی واسمون خرج نمی کنه دلش نننمیاد ماشین بخره تو خونه فکستنی پنجا ...

نقطه ضعف خاصی نداره ازش استفاده کنی؟

مثلا این سری تنها شدین بگو خوشبحال زن فلانی ک شوهرش اینقد به خونه زندگیش اینا میرسه یجوری تعریف کن ک حسودی کنه مدام از زنای دیگ تعریف کن ک چقدر احساس خوشبخای میکنن با شوهراییی ک به زناشون میرسن یکم حس حسادتش رو قلقلک بده شاید یکم تکون خورد

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیتونم چیزی بگم مو لا درزش نره چون نه شغلمه نه تا حالا انجام دادم  باید با یه وکیل مشورت ک ...

پول زیاد داره زمین و ملک فراوونه ، پونصد ملیون فقط تو بانک داره هر ماه سودش میگیره ، شغلش هم مغازه سوپر مارکت داره مال خودشه

نقطه ضعف خاصی نداره ازش استفاده کنی؟ مثلا این سری تنها شدین بگو خوشبحال زن فلانی ک شوهرش اینقد به خ ...

خیلی از اینا تعریف کردم میگه من با زندگی دیگران کار ندارم من سرم تو زندگی خودم ، آنقدر زرنگ کل زنای دنیا نمیتونن کلک بزنن بهش چه برسه به من

مگ اموال بعد مرگ ب دخترش نمیرسه اونا ک میگن پسر بیار فرق ندارع دختر هم وارث هس،،مبادا بیاد تو این وضع نامطلوب بخاطر این ارث دوباره بچه بیاره

درضمن بمیره زن میتونه بره تقاضای مهریه کنه در اینصورت باندازه مهریه اموال شوهر ب زن میرسه اگ چیزی موند بین وراث تقسیم  میشه اگ نموند هم ک هیچی

خیلی از اینا تعریف کردم میگه من با زندگی دیگران کار ندارم من سرم تو زندگی خودم ، آنقدر زرنگ کل زنای ...

پس خیلی مارموزه..نمیدونم چی بگم بهت فقط خدا بهت صبر بده

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
من از پولاش چیزی نمیخوام ، فقط میخوام اون روزی رو ببینم که درد بی درمان گرفته یه در ناعلاج گرفته و د ...

خب ببین اگ چیزی میخره بعدا ب نفعته چون داره برای شما اموال جمع میکنه خوبه باز پولاشو ریخت و پاش برا این و اون نمیکنه

اینحوری میتونی توقیف اموال هم بکنی و باسم خودت باشه 

با این مهریه تو چیزی از اموال شوهرت برا کسی حتی دخترت نمیمونه 

همش مال خودته 

البتع بعد مرگش

مکر اینک مهرتو بذاری اجرا ک دراینصورت خیلی دنگ فنگ داره

ولی بمیره بدونهیچ مشکلی اموال مال تو میشه

من از اموالش چیزی نمیخوام فقط میخوام ببینم به خاک سیاه نشسته و داره التماس میکنه ، اگه کسی هست میتونه شوهرم و گول بزنه همه اموالشان رو از چنگش در بیاره همش هم مال خودش  ، بگه شماره شوهرم و بدم بهش ، من فقط دلم خنک بشه بسمه 

من از پولاش چیزی نمیخوام ، فقط میخوام اون روزی رو ببینم که درد بی درمان گرفته یه در ناعلاج گرفته و د ...

خب این کار به چه دردت میخوره؟

این که همش رو ولسه خودت برداری و بری و اون زجر بکشه که بهتره

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خب این کار به چه دردت میخوره؟ این که همش رو ولسه خودت برداری و بری و اون زجر بکشه که بهتره

خودم نمیتونم ، یعنی نمیدونم چطوری سرش کلاه بزارم ، ولی اگه کس دیگه این کارو باهاش بکنه هیچی به من نمیرسه ولی دلم خنک میشه ، آرزویم اینه ببینم داره گدایی میکنه سر چهار راه ها ،

عذر میخوام رستاجان سوالم ربطی به تاپیکت نداره یادمه تو یه تاپیکی گفته بودی سردرد یک طرفه داری دکتر گفته سیر داخل سوراخ بینی  بزاری حالت بهتره؟ ام ار ای رفتی؟ مشکلت چی بود؟ بازم عذر میخوام

از پیچ شال و روسریم دیدن کنید خوشگلاااا pamchal_scarf2021