2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز میریم سرکار شبم برمیگردیم شام میخوریم میخوابیم همین جوری 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

به نام خدا

ما از آخر زمستون تو خونه ایم تا سال بعدم تو خونه ایم.....

ان شاالله که کرونا خودش نابود شه وگرنه مردم دارن بیشتر بیشتر بهش جا ومکان میدن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

این گرونا لعنتی چی بود از کجا پیداش شد همه چیزو ریخت به هم.زندگیمون شده ترس و استرس دوباره کار همسرم تعطیل کردن یک هفتست خونه است کلافه شده. حالم از ماسک و دستکش و اسپری به هم میخوره دلم یه مسافرت میخواد یه نفس بدون ماسک یادش بخیر هر زمان دلمون میخواست میرفتیم مسافرت خسته شدم از بس به در و دیوارهای خونه زل زدم خدااا