2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا کمکم کنید

109 بازدید | 11 پست

خسته شدم دیگه از همه چی ....فکر نکنید دارم پز چیزیو میدمو اینا لطفا درک کنید حالم خیلی بده 

یا طرف واسه پولم میخواد یا واسه قیافه و هیکلم خسته شدم به خدا .....هیچوقت نشد حس کنم یکی واقعا منو واسه خودم میخواد ..داغونم

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

خوب خداروشکر که من هیچکدومو نداشتم خیالم راحت بود که برا خودم میخواد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم

عزیزم این یه واقعیته، الان خود شما طرفتو فقط برای خودش نمیخوای دیگه، بالاخره براساس آپشنایی که داره پسندش میکنی، مثلا مهندسه، یا پزشکه، یا پولداره، یا اینکه خیلی جذاب و خوشتیپه، باید یه دلیل برای انتخابت داشته باشی، این موضوع کاملا طبیعیه عزیزم، پس باهاش کنار بیا ❤️❤️❤️

عزیزم این یه واقعیته، الان خود شما طرفتو فقط برای خودش نمیخوای دیگه، بالاخره براساس آپشنایی که داره ...

من ملاکم همیشه شعور ادما بود برا انتخاب طرف امرو میاد خوایتگاری فردا پول قسط ماشینشو ازم میخواد ..بحث معیار با تیغیدن یا هوس بازی فرق داره

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی
من ملاکم همیشه شعور ادما بود برا انتخاب طرف امرو میاد خوایتگاری فردا پول قسط ماشینشو ازم میخواد ..بح ...

خب پس از اول اینجوری تایپیک میزدی گلی، الان متوجه منظورت شدم. نه نکن گلم، مردا واقعا ارزش هیچ کدوم از این کارارو ندارن، فهم و درک شامل هر مردی نمیشه.