2777
2789
عنوان

عروش مو مشکی چطوره؟

269 بازدید | 24 پست

سلام ، من عروسیم نزدیکه ، واسه عروسیم میخوام موهام مدل باز باشه اصلا شینیون و بسته دوست ندارم و رژم قرمز باشه ،

موهای خودم مجردی مشکی پرکلاغی بود ،ولی دوساله قهوه ای رنگشون میکنم ، الانم موهام قهوه ای تیره اس ، 

رنگ مشکی خیلی بهم میاد و دوست دارم

و موهامم تا کمر بلنده، 

دوست دارم مشکی کنم ولی میگن مشکی دیگه رنگ نمیگیره بعدش

به نظرتون موهامو همین قهوه ای تیره باشه یا مشکی کنم؟

لطفا راهنماییم کنید چکارکنم ممنونم

مشکلی خیلی خوشگل تره💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکی بود😍😍😍وااای خیلی خوبه حتی شینیونش

اصلا رنگ نمیپسندم

مشکی خیلی با کلاسه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خودم عاشق مشکی هستم و به نظرم برای موی باز مشکی خیلی خوشگله موهام لخت هستن، ولی میگن بعدش دیگه هیچوقت رنگ نمیگیره ، دوست ندارم موهامم بعدش کوتاه کنم نمیدونم چکارکنم

تیره خوبه ولی پرکلاغی نه اونم یه جوری مصنوعیه اصلا بنظرم رنگ نذار. رنگ موهای خودت باشه

موهای خودم مشکی بود بدبختی ۲ ساله قهوه ای شون کردم، بعد اگه مشکی کنم مشکی طبیعی میزارم