2777
2789
عنوان

اولین قرارتون چجوری بود؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست

اولین قراره باشوهرم میگم هیچی سوارماشینش شدم یعنی قبلش باهم حرف زدیم من ازماشین مامانم اومدم پایین سوارماشین شوهرم شدم تا نشستم توماشین بهش گفتم خیلی عاشقشم دوسش دارم اونم شوکه شده بود باورنمیکرد فک کنیدیکی یهویی بیاد بگه دوست دارم باورش خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی نبود بیرون بودم اتفاقا زنگ زد کجایی گفتم بیرون گفت اگه موافقی همو ببینیم گفتم باشه اومد دنبالم رفتیم یه رستوران ایتالیایی (دلتون بسوزه😂😂😂🤪🤪🤪)

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
دستمو بوس کرد هنوزم یادش میوفتم بدنم گر میگیره...دلم میخواد یه بار دیگه ببینمش 

الهی، یعنی باهم نیستید الان

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
الهی، یعنی باهم نیستید الان

ن ۵ ساله جدا شدیم منم الان ازدواج کردم فک کنم اونم ازدواج کرده یه بار عکس یه بچه دیدم رو پروفش خیلی شبیه ش بود قلبم مچاله شد😔

خدایا مراقب تو دلیم باش