2777
2789
عنوان

اولین قرارتون چجوری بود؟ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 41 پست
ن ۵ ساله جدا شدیم منم الان ازدواج کردم فک کنم اونم ازدواج کرده یه بار عکس یه بچه دیدم رو پروفش خیلی ...

عزیزم عیبی نداره شاید اگه باهم ازدواج میکردید تو زندگی یطور دیگه خودشو نشون میداد 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودم بگم اولین جایی که برای اولین بار با یه مرد نامحرم رفتم بیرون شوهرم بود کلا تو عمرم اولین بار بود منو مامانمو شوهرم که باهم صحبت کنیم بشناسیم همو رفتیم یه ریتوران سنتی مامانم گفت من میرم یه دوری بزنم شوهرم از اول میخ بود رو صورتم گفت چقدر لوپات نازه 

لوپای من مادرزادی قرمزه فقطم لوپامه 

دیگه گفت از همسر ایندت چه توقعی داری منم گفتم فقط دوستم داشته باشه و مهربون باشه 

اولین قرارمون شب رفتیم تخت جمشید بعد زنگ زدم گفتم اونجا هستم دیگ گف باشه الان میام فقط از توعکس منو دیده بود میگف پیش خودم فکرمیکردم دختر به این خوشکلی بااین خانواده و موقعیتی ک داره هزارتا دوس پسر داره و…نمیدونس خانوادم معتقد هستن و سختگیر دیگ اومد اونجا همو دیدیم ولی با ترس فقط میگفتم میخوام برم همونجا عاشق چشمای ترسیدم شده بود😄و اینکه خیلی مغرور بودم و باهیشکی اوکی نشده بودم دیگ پیشنها د داد ک به ازدواج فکر کنم و الان یکساله از رابطمون میگذره و خیلی دوسش دارم تموم زندگیمه هر چی بخوام هرجوری شده فراهم میکنه برام سنی نداره داره درس میخونه ک بتونه کاری کنه بابام منو بهش بده ببخشید ک کلی حرف زدما😀😉

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
عزیزم عیبی نداره شاید اگه باهم ازدواج میکردید تو زندگی یطور دیگه خودشو نشون میداد 

آره شاید یه کم شکاک بود ولی من عاشق غیرتی شدنش میشدم ...ولی کاش فقط یه بار دیگه ببینمش بعد جدایی چند بار دیدمش ولی الان دیگه از شهرمون رفته تهرانه

خدایا مراقب تو دلیم باش  
کلاس میرفتم بعد از کلاس تو پارک قرار گذاشتیم 😁  چه روزای خوبی بود... الان طفلکیا تو این دورا ...

ماکه میریم کافه اخرین بارجمعه رفته بودیم بیرون اومدازدور منودید فقط

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
ان شاءالله خوشبخت بشی در کنارش  عزیزم

ممنون مهربون انشاالله توهم خوشبخت بشی نی نی خوجل موجل بیارین و کنارهم همیشه حالتون خوب باشه 😍لپ گل گلی