2777
2789

مثلا بگه خوشش نمیاد و نمیتونه تو جمع بهتون محبت کنه..با القاب خاص صداتون کنه..یا وقتی بهش زنگ میزنین و جایی باشه خیلی خیلی رسمی باهاتون حرف بزنه و بگه بعدا صحبت میکنیم..

یا موافق استوری گذاشتن و پست گذاشتن نباشه..بگه درست نیس دوست داشتنو جار بزنیم..

اخه من دلم میخواد ولی اون نظرش اینه با نشون دادن دوست داشتنمون ب مردم چه چیزی بهمون میرسه؟؟

بعضی حرفاش حقه ولی بنظرتون من چجوری قانعش کنم که فکر نکنه از رو کمبود و این چیزاس؟؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

اره شوهر منم همینطوریه. اولا خوشم میومد ولی الان دیگه خیلی کمبودمحبت دارم دیگه حتی توخلوت هم بهم محبت نمیکنه خسته شدم باتمام وجودم احساس تنهایی میکنم هیچ همصحبتی ام ندارم

چقدبده ادم متاهل احساس تنهایی کنه. چون نه میتونه تنهاییاشو با کسی دیگه پر کنه نه میتونه اینطوری زندگی کنه 

دعام کنید

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرم همه ی ویژگی هایی که گفتیوداره حتی استوری درست بشونیس

شما باهاش کنار اومدین؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
اره شوهر منم همینطوریه. اولا خوشم میومد ولی الان دیگه خیلی کمبودمحبت دارم دیگه حتی توخلوت هم بهم محب ...

این خیلی محبت میکنه تو تنهایی..فقط میگه چرا باید جلوی مردم جار بزنیم؟؟ 

ولی من حب دلم میخواد گاهی بقیه بفهمن خیلی دوستم داره..

نمیدکنم چجوری قانعش کنم

ببین عزیزم سعی نکن چیزایی ک داری رو ب مردم نشون بدی چون یهو چشمت میزنن....حتی اگر اون چیز محبت همسرت ...

اره اونم همینو میگه..

میگه جار زدنش فایده نداره..ولی ممکنه ضرر داشته باشه..

خب وقتی دلم میخواد حسرتش تو دلم میمونه اینجوری

اره اونم همینو میگه.. میگه جار زدنش فایده نداره..ولی ممکنه ضرر داشته باشه.. خب وقتی دلم میخواد حسر ...

یکم درمورد چشم و نظر تحقیق کن ببین چ کسایی ک بدبخت نشدن...و چ کسایی ک ب خاطر چشم زدن مردن.....دیگه بخونی در مورد این چیزا خودت خوشت نمیاد

همین که تو جم لوس بازی در نمیاره که باهات حرف بزنه

متنفره از لوس بازی😭

یکم درمورد چشم و نظر تحقیق کن ببین چ کسایی ک بدبخت نشدن...و چ کسایی ک ب خاطر چشم زدن مردن.....دیگه ب ...

شما میگی کارش درسته؟