پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 عنوان سزارین 105 بازدید | 14 پست زایمان قبلیم سز اورژانسی شدم الان ۲۰ هفته هستم نمیدونم برای زایمان بایدچکارکنم برم بیمارستان پرونده تشکیل بدم هردکتری شیفتش بود عمل میکنه چه جوریه خودم دکترم روانتخاب کنم خصوصی حساب میشه؟ پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند. 1399/04/19 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamخانمی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1055 یه دکتر انتخاب کن برو پیشش هربیمارستانی ک سزارین انجام میده سر ۳۸هفته نامه میده بستری بشی سزارینت میکنه خداجونمشکرت
maryamخانمی عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 1055 زودتر باید میرفتی چقد دیرررر یه دکتر انتخاب کن هرماه چکاپ برو پیشش بعد همه مسئولیت ب عهده خودشه همه چیتو میدونه خودشم عملت میکنه خداجونمشکرت
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 مگه تا حالا تحت نظر نبودی پرونده نداری چرا میرم درمانگاه بیمارستان ولی این دکتر نمیخوام عمل کنه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 کدوم بیمارستان میخای بری؟ قم هستم بیمارستانم امکاناتش خوبه ولی دکتری که من میخوام یه بیمارستان دورترازمن هست پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 یه دکتر انتخاب کن برو پیشش هربیمارستانی ک سزارین انجام میده سر ۳۸هفته نامه میده بستری بشی سزارینت می ... ممنون پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
mary_gooli_ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 940 قم هستم بیمارستانم امکاناتش خوبه ولی دکتری که من میخوام یه بیمارستان دورترازمن هست یبیمارستان نزدیک انتخاب کن ک دردت گرفت زودتربرسی
mahtabj عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3216 چرا میرم درمانگاه بیمارستان ولی این دکتر نمیخوام عمل کنه پس همین الان دکترتو انتخاب کن و برو پیشش دیگه خودش عملت میکنه
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 یبیمارستان نزدیک انتخاب کن ک دردت گرفت زودتربرسی تاحالا طبیعی بودم غم این چیزارو نداشتم الان فقط فکرم اینه دکترخوب پیداکنم عملم خوب انجام بشه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 پس همین الان دکترتو انتخاب کن و برو پیشش دیگه خودش عملت میکنه ممنون پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
mary_gooli_ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 940 تاحالا طبیعی بودم غم این چیزارو نداشتم الان فقط فکرم اینه دکترخوب پیداکنم عملم خوب انجام بشه ایشالا سلامت زایمان کنی💖
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7263 ایشالا سلامت زایمان کنی💖 ممنونم عزیزم 😗😗😗 پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.