2777
2789
عنوان

چی کارکنم حرص نخورم

187 بازدید | 25 پست

بچه هامن توی سن کم خیلی حرص خوردم خیلی اسیب دیدم پیش دیابت 

وپرولاکتین همش ازحرصه 

ازسالهای بعد ازدواجم خیلی اذیتم کردن واقعا خسته شدم دلم می خوادبی خیال باشم یک وقت هایی مثل امروز همش یادم میاد شماچی کارمی کنید ک بی خیال باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هلاکویی میگه من حرف هر آدمی رو چاقو نمیکنم بزنم به شکمم ، این سخنرانی رو سرچ کن و خوب گوش کن&nb ...

عزیزم خیلی پادکست وجذب گوش میدم اماگاهی یک روزبلندمیشم فقط یادم میاد 

بعدازدواجم خیلی اذیتم کردن بعدازدواجم توهمه چیم نظردادن رفت وامد پوشش کارام زندگیم 

الان ناراحتم توسن کم انقدرمشکل برام پیش امده

عزیزم خیلی پادکست وجذب گوش میدم اماگاهی یک روزبلندمیشم فقط یادم میاد  بعدازدواجم خیلی اذیتم کر ...

دیگه اومده دیگه شده بعدشو بساز بعدش مهمه💋همشون برن بجهنم خدا کنار آدم باشه کافیه

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

صبح از خواب بیدار شو...نفس عمیق بکش. به خودت بگو ارزشمندی. خدايا به من دانشی ببخش
تا رويای هيچ کس را نابود نکنم و برای قلب تمامی انسانها ارزش قائل شوم تا بزرگتر شدنم به انسان تر شدنم معنا دهد.
این کانال تلگرام پر از آرامشِ

@yogasp

در طول روز کار کن. مشغول باش بیکاری باعث میشه فکر و خیال کنی. کتاب بخون. بچه داری اگه باهاش بازی کن.قد کشیدنش رو ببین. اذیت دیگران هم زمین به طرز جذابی گردِ

دیگه اومده دیگه شده بعدشو بساز بعدش مهمه💋همشون برن بجهنم خدا کنار آدم باشه کافیه

شوهرم خیلی خوبه اماخانواده اش خیلی بدهستن 

منم بی خیالم یک روزایی مثل امروز حالم بدمیشه مثل فیلم یادم میان