2777
2789
عنوان

چی کارکنم حرص نخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست
صبح از خواب بیدار شو...نفس عمیق بکش. به خودت بگو ارزشمندی. خدايا به من دانشی ببخش تا رويای هيچ ...

اگه بگم انقدرگردبود که باسرخوردن زمین باورت میشه؟

ولی من کاری ندارم من می خواهم سلامتیم برگرده عین پیرزنهاشدم 

شوهرم خیلی خوبه اماخانواده اش خیلی بدهستن  منم بی خیالم یک روزایی مثل امروز حالم بدمیشه مثل فی ...

طبیعیه اونی ک یاد گذشته نیوفته فقط یه ادمیه که حافظه شو از دست داده باشه مهم اینه چقدر تو اون گرداب بمونی ی ساعت دو ساعت ی روز دو روز چقدر؟ باید تو لحظه زندگی کنی

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه اونی ک یاد گذشته نیوفته فقط یه ادمیه که حافظه شو از دست داده باشه مهم اینه چقدر تو اون گرداب ...

عزیزم برای کسیه که هر روز نبینه من فقط فامیلا اونومی بینم هر روزم زنگ میزنن هرکاریم دارن ب شوهرم میزنگن 

پروفایل اینستاهمه چیوکنترل می کنن

اگه بگم انقدرگردبود که باسرخوردن زمین باورت میشه؟ ولی من کاری ندارم من می خواهم سلامتیم برگرده عین ...

خب دیگه. از اون نظر خیالت تخت. یکم به خودت برس و فکرهای منفی نکن و ورزش کن بذار شادابی تو ی بار دیگه اونارو با سر بزنه زمین😁

خب دیگه. از اون نظر خیالت تخت. یکم به خودت برس و فکرهای منفی نکن و ورزش کن بذار شادابی تو ی بار دیگه ...

عزیزم ازوقتی کروناست خونه نشین هستم جنوب نمیشه جایی رفت خیلی فراگیرشده وگرنه پیاده روی می رفتم

عزیزم ازوقتی کروناست خونه نشین هستم جنوب نمیشه جایی رفت خیلی فراگیرشده وگرنه پیاده روی می رفتم

دمبل و کش ورزشی بگیر هزارتا حرکت میشه رفت. شوهر من با کش ورزشی یک حرکت هایی میره آدم شاخ درمیاره.با شال و روسری.با بطری آب معدنی برای خودش دمبل درست کرد...بخوای میشه خواهر

جدی باشال ؟باشگاهم بازه ولی شوهرم نمیزاره

اره شال رو گره میزنه میذاره لای در.در رو میبنده و بندش رو ی حالت میذاره که انگار اتکاش به شاله و با یک دستش خوش رو میکشه بالا.و آروم میاره پایین. خیلی قدرتیه تمریناش.