2777
2789
عنوان

بیاین از اولین چیزایی که به نظرمون باکلاس می اومد، بگیم🤗😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 159 پست
یه بار با دوستام داشتیم حرف می زدیم. نمیدونم بحث چی بود که یکیشون گفت موهامو با بابلیس درست کردم. من ...

😃😃 من همین الانشم تو تاپیکای تی نی سایت مثل شما میشم ولی خب به لطف گوگل سریع میرم سرچ میکنم 🤭😃

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
😃😃 من همین الانشم تو تاپیکای تی نی سایت مثل شما میشم ولی خب به لطف گوگل سریع میرم سرچ میکنم 🤭😃

اون موقع از این چیزها اختراع نشده بود 😄😄😄

بعدش هم الان اگه من چیزی رو ندونم هر چقدر هم طرف مقابل باکلاس باشه خیلی راحت ازش می پرسم. ولی تو بچگی فرق داشت دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😆😆😆🤭

یکی از دوستام تعریف میکرد یه پیرمردی مهمونشون بوده و بهش کیوی تعارف کرده اونم گفته نه ممنون به سیب زمینی علاقه ندارم

و اما بعد تو در و همسایه چو انداخته که فلانی تو جامیوه ش سیب زمینی ام میذاره

یه بار با دوستام داشتیم حرف می زدیم. نمیدونم بحث چی بود که یکیشون گفت موهامو با بابلیس درست کردم. من ...

واییی من چقد واسم اتفاق افتاده تو جمع دوستام یه چیزی بگن ندونم چیه بعد دیگه هیچ نظری ندم🤦🏻‍♀️😂

شبش میومدم خونه از گوگل درمیاوردم😂😂

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
یکی از دوستام تعریف میکرد یه پیرمردی مهمونشون بوده و بهش کیوی تعارف کرده اونم گفته نه ممنون به سیب ز ...

🤭😃

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
اینم بخاطر همون کاراهای که انجام دادی بوده😂😂😂

😂😂😂😂

این الان تعریف بود یا تخریب؟

نه بخاطر اونا نیست من قبل خاستگاری همش دوبار همسرمو دیدم اون دوبارهم خیلی عادی رفتار کردم