2777
2789
عنوان

چرا اونایی که اذیتتون میکنن از زندگیتون پرت نمیکنید بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 59 پست
دیدم😍😍😍😍😍😍😍حجابش منو کشته 😁😁

تاپ و شورت حجاب کامله دخترم 😶😶♀‍🤦😂😂😂😑

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه ترس مانعه اصلی و اینکه اون دختر خانوم تو بچگی انقد خوردد شده ک فک میکنه ذاتا لایق اون شرایط بد هستش

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

ی وقتایی ی کسایی بدجور بهت ضربه میزنن ولی نمیتونی بزاریشون کنار چون اونوقت نگاه میکنی میبینی دیگه کسی برات نمونده 😔ما بی عرضه نیستیم فقط از تنهایی میترسیم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
مگه دیگه ادم نیست  . شش ماه تلاش میکنه نشد دیگه تلاششو کرده .مگه چند سال زنده ایم ؟

امروز دقیقا سر همین کسایی اذیتم کردن کلی گریه کردم سرم داره میترکه 

ولی نمیدونم چرا جراتشو ندارم😔

اونی ک اذیتم میکنه دوسش دارم 😔

از منبر بیا پایین جیگر  تا تو زندگی کسی نیستی نمیتونی قضاوتش کنی یا بگی این کار رو کن اونو بکن

قضاوتی نکرده علتشو‌پرسیده

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

اره اینم هست😁والا😢

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
ی وقتایی ی کسایی بدجور بهت ضربه میزنن ولی نمیتونی بزاریشون کنار چون اونوقت نگاه میکنی میبینی دیگه کس ...

تا وقتی از تنهایی بترسیم هر جور که بتونن رفتار میکنتد

قضاوتی نکرده علتشو‌پرسیده

میگه پرتش کن بیرون 

جمله من و عنوان رو کامل بخون

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

ی وقتایی ی کسایی بدجور بهت ضربه میزنن ولی نمیتونی بزاریشون کنار چون اونوقت نگاه میکنی میبینی دیگه کس ...

تنهایی بهتر از توهین شنیدنه 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن