چقدر اینجا کسایی میبینم که اطرافیانشون دارن اذیتشون میکنند ولی دارن تحمل میکنن یا میگن چیکار کنیم یا میگن چرا !!! چرا فکر میکنی ی ایرادی داری که یکی دیگه باید به خودش حق بده اذیتت کنه ! بعضی ها که خانواده نیستند با لگد نمیدازید بیرون ؟
چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....
همیشه ترس مانعه اصلی و اینکه اون دختر خانوم تو بچگی انقد خوردد شده ک فک میکنه ذاتا لایق اون شرایط بد هستش
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
ی وقتایی ی کسایی بدجور بهت ضربه میزنن ولی نمیتونی بزاریشون کنار چون اونوقت نگاه میکنی میبینی دیگه کسی برات نمونده 😔ما بی عرضه نیستیم فقط از تنهایی میترسیم
عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست. پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم. اللهم ارزقنا شهادت
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️