2777
2789

قیمت زمین خیلی بالاست چون بهترین جای شهره که به ارثش رسیده شوهره گفت زمینو به نام من بزن میخوام پروانه ساخت ساز بگیرم بسازمش برای آیندمون اونم قبول نکرد ولی از بس شوهرش توی گوشش داره میخونه اونم گفت به نام خودم باشه تو بساز ولی زمین به نام خودم باید باشه اونم گفت کل هزینه مصاله هزینه پروانه قراره من بدم پس به نام من باشه بهتره زنش گفت آخرش قبول میکنه چون هروز سر این مسئله دعوا داره ... به نظرتون اگه اینکارو بکنه به ضرر خودش تموم میشه ؟ 

نزنه

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله به ضررش تموم میشه 

زنه بره به اسم خودش پروانه ساخت بگیره با پیمانکار شراکتی بسازه خیلی بهتره تا اینکه به اسم شوهره بزنه

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

من بودم اینکار نمیکردم. کار من همینه. کلی از ساختمونا در حال ساخت، ب اسم خانومه ن. هیچ منافلتی نداره.هیچ مشکلی هم‌پیش نمیاد. دلیل اصرارر سوهره رو نمیفهممم. مشکوکه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اگه به نام شوهرش بزنه 

یه زنبیلم میده دستش میگه برو پی کارت😐

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

اره ب هیچ وجه من الوجوع نکن تین کار بگ اصن نمیخام میخام همینجور باش 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

اره زنه بگه اصلا نمیخوام بسازم! میفروشم خونه میخرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏