من دیگه نمیتونم بیشتر ازاین بمونم یک سال و نیمه ک عقدم میرم اتلیه و ارایشگاه عکس و فیلم میگیر ...
چرا نمیشه من ۳ سال عقد بودم 😂😂فامیلمون یکساله رفتن سر خونه زندگیشون بعد تو این کرونا یادشون افتاده ک عروسی بگیرن و متاسفانه گرفتن 🤦🏻♀️🙆♀️🙆♀️
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میتونندپول عروسی روبدن به بچه هاشون خب تاصاحب مجلس انگل بازیشوشروع نکنن بقیه هم میتمرگن خونه.صب چندت ...
مردم میخوان خودشونو بندازن تو چاه تورم صدا میکنن کباهاشون بری
شما عقل داری منطق داری میتونی نری
چرا لعنت میفرستی و بدو بیراه میگی به بقیه
من خودم عروسی بهترین دوستم نرفتم
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
اونا مراسم نگیرن خیلی ها مثل استارتر بنده خدا مجبور نمیشن از سر رودربایستی برن و خدایی نکرده مبتلا ب ...
جون ادمیزاد رودروایسی نداره
کسی که واسه خودش ارزش قائل باشه نمیره
این همه میگن عروسی نگیرید
دیگ وقتی کسی میگیره یعنی قید همه چیو زده
ما باید با عقل و منطق تصمیم بگیریم و نریم
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
درکت میکنم ولی عجله نکنین اگ میتونین و انقدر دویت داری عروسی بذار تموم میسه سال دیگ انشالله..عجله نکن واسه زندگی مشترک من انقدر غصه میخوردم ک عقدم طولانی میشد اخه خواهرم جلوم بوددباهم عقد کردیم اون بزرگتره..ولی وقتی اومدیم تو خونه خودمون میگفتم خوب ک چی انقدر خودمو اذیت کردم 😂
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ماهم عقد دختر عموم بود نزاشتممامانینام برن.ولی دو هفته پیش خانوادع شوهرم رفتن عروسی.میگفتن خیلی چسبید به همه.همه احتیاج داشتن به این مراسم.بخور بخوری بود.همه توهم دیگ میرقصیدن.ما فیلمشم دیدیم راستم میگفتن.طبق اماریم ک گرفتن همه سالمن😏
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜