2777
2789
عنوان

الان عروسی های فردا شب لغوه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 81 پست
منم عروسیمو کنسل کردم خیلیم ناراحتم اما چه میشه کرد

افرین ب شما فرهنگم خوب چیزیه اخه حالا سال دیگ کرونا رفت بالافاصله بگیرن همه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دو طرف فامیل درجه یکیم از استرس تبخال زدیم بابام میگه نمیریم من چکار کنم عروسی منم بعدا نمیان اه

وقتی بابات گفته نمیری تو دیگه حرف نزن رو حرف بزرگترت

فکر کنم گفتی مشکل قلبی داری 

والا اینهمه حرصو جوش سرعروسی دیگران برات خوب نیس

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بخداوضع خرابه خیلی احمقن عروسی میگیرن نرو به جهنم ک حرف دربیارن ینی بری شانست ۹۸درصدهست برای گرفتنش

توهین نکن به کسی، تمام تالارها با رعایت پروتکل بهداشتي میتونن جشن برگزار کنن، و همچنین 50 درصد ظرفیت تالار،

بعدم بالاخره که چی، اینام دلشون میخواد جشن عروسی داشته باشن! حالا چه با 500 نفر چه با 50 نفر! 

اخه نریم هزار تا حرف پشتمونه بریمم بگیریم بیچاره ایم

منم عروسی دختر خواهر شوهرم با پسر خاله ام بود 

از همه طرف اقوام درجه یک من شوهرم هستن چون دختر خاله پسر خاله هستیم اما نرفتیم عروسی تا یک ماه هم مسخرمون کردن و پشتمون حرف زدن اما سلامتی مهمتره

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
وقتی بابات گفته نمیری تو دیگه حرف نزن رو حرف بزرگترت فکر کنم گفتی مشکل قلبی داری  والا اینهمه ...

اره مشکل قلبی هم دارم 😒

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

آخ چه حالی میده هیچکی نره مراسمشون خرج بمونه دستشون آدم کیف کنه آدم بیشعور از این بیشتر باید سرش بیاد 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

افرین ب شما فرهنگم خوب چیزیه اخه حالا سال دیگ کرونا رفت بالافاصله بگیرن همه 

من دیگه نمیتونم بیشتر ازاین بمونم یک سال و نیمه ک عقدم

میرم اتلیه و ارایشگاه عکس و فیلم میگیرم

اما خب حس عروسی یچیز دیگه بود ک نشد

ایشالا بعدا ک کرونا رفت ی مسافرت خوب بریم

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
آخ چه حالی میده هیچکی نره مراسمشون خرج بمونه دستشون آدم کیف کنه آدم بیشعور از این بیشتر باید سرش بیا ...

والا همه ازشون میترسن و میرن این وسط بابای بنده ازونا لجباز تره😂😆

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اره مشکل قلبی هم دارم 😒

بیکاری اینقدر بزرگش کردی 

فامیل درجه باشید دلیل نمیشه برید 

ببین اگر رفتی چون عروسی معمولا شلوغه فاصله رعایت نمیشه 

بهداشتم ک صفر احتمالا گرفتنت زیاد 

قلبتم مشکل داره اتفاق بدی میوفته برات 

بیخیال بابا 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
توهین نکن به کسی، تمام تالارها با رعایت پروتکل بهداشتي میتونن جشن برگزار کنن، و همچنین 50 درصد ظرفیت ...

بابا پروتکلللل

همین امثال تو خاک برسر ملت کردن مثلا تو یه تالار که همه تو حلق همن چجوری رعایت بهداشت میشه؟ هرکی رو یه موزاییک وایسه عین عنتر روبه رو هم قر بدن؟ این همه آدم که که الان افتادن گوشه بیمارستان به خاطر ختم و عروسی عقل و منطقشون در حد تو بوده 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️