2777
2789
عنوان

الان عروسی های فردا شب لغوه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 81 پست
بچه ها میشه با ماسک بریم عروسی؟ با ماسک بشینیم تو تالار؟ یا میخندن بهمون؟

اخه عزیزم چه فایده دست به میز و کنار بقیه میشینیم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به اونایی ک عروسی وجشن ومهمونی میگیرن

عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارن‌بگیرن 

مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
منم میترسم اما چاره ای ندارم،نرم چشامو درمیارن

چشای ماروهم.. بابام ولی میگه مهم نیس نمیریم من دلم نمیخواد پشتم حرف بزنن و نیان عروسیم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
از دو طرف فامیل درجه یکیم از استرس تبخال زدیم بابام میگه نمیریم من چکار کنم عروسی منم بعدا نمیان اه

استرس نداره والاهدیشونوبفرستیدجهنم نیان

تازه دامادبوکانی فوت شد

بخداجونتون مهمتره

ملت ایران عقل ندارن بخاطرزشته مردم چی میگن وضعیت امارشده این.منکه کسایی ک عروسی میرن وبرگزارمیکنن دونه دونه لعنتدمیفرستم توحق خیلیاجفامیشه بخدا

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
استرس نداره والاهدیشونوبفرستیدجهنم نیان تازه دامادبوکانی فوت شد بخداجونتون مهمتره ملت ایران عقل ن ...

والا لعنت بفرست اخه از بی عروسی که نمیمیرن انقدر استرس به آدم میدن با این کاراشون

من باردارم و از فردا قراره برم عروسی خیلی میترسم چون بارداها زود میگیرن، میگم اگه همه ماسک بزنن که م ...

روحانی گفته مراسمات تا اطلاع ثانوی تعطیل یعنی به نظرت بازم مراسمای فردا برگزار میشه؟

اخه نریم هزار تا حرف پشتمونه بریمم بگیریم بیچاره ایم

خواهرشوهر من بخاطر حرف مردم رفت مراسم ختم الان تو خونه افتادن همشون 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
چشای ماروهم.. بابام ولی میگه مهم نیس نمیریم من دلم نمیخواد پشتم حرف بزنن و نیان عروسیم

درکت میکنم گلم، منم عقدم، جاریم تو لفافه گفت هر که نیاد جشنم تلافی میکنم. یه آب‌نبات بزار دهنت و ماسک بزن حتما 

عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارن‌بگیرن  مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن

میتونندپول عروسی روبدن به بچه هاشون خب تاصاحب مجلس انگل بازیشوشروع نکنن بقیه هم میتمرگن خونه.صب چندتاجوون روغسل میدادن بخاطرکروناخیلی گریه کردم

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارن‌بگیرن  مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن

اونا مراسم نگیرن خیلی ها مثل استارتر بنده خدا مجبور نمیشن از سر رودربایستی برن و خدایی نکرده مبتلا بشن