22autumngirl مدیر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 عنوان الان عروسی های فردا شب لغوه یا نه | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 81 پست اطلاعی دارید که تالارا بستن و کنسل کردن یانه؟ تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊 1399/04/18 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22autumngirl مدیر استارتر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 بچه ها میشه با ماسک بریم عروسی؟ با ماسک بشینیم تو تالار؟ یا میخندن بهمون؟ اخه عزیزم چه فایده دست به میز و کنار بقیه میشینیم تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
zhigol78 عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 2441 لعنت به اونایی ک عروسی وجشن ومهمونی میگیرن عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارنبگیرن مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
22autumngirl مدیر استارتر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 منم میترسم اما چاره ای ندارم،نرم چشامو درمیارن چشای ماروهم.. بابام ولی میگه مهم نیس نمیریم من دلم نمیخواد پشتم حرف بزنن و نیان عروسیم تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 از دو طرف فامیل درجه یکیم از استرس تبخال زدیم بابام میگه نمیریم من چکار کنم عروسی منم بعدا نمیان اه استرس نداره والاهدیشونوبفرستیدجهنم نیانتازه دامادبوکانی فوت شدبخداجونتون مهمترهملت ایران عقل ندارن بخاطرزشته مردم چی میگن وضعیت امارشده این.منکه کسایی ک عروسی میرن وبرگزارمیکنن دونه دونه لعنتدمیفرستم توحق خیلیاجفامیشه بخدا من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
مشاور_بیمه عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2861 من ازآشناهامون فوت کرد،حتی جاریه وبرادرشوهر،خواهرشوهرهمه رفتن ،الامن وشوهرم،طرف خییلی خودشوواسم گرفت ... تو با فرهنگیممنون که نرفتی هموطن مشاور بیمه هستم (اصفهان)
جی_جی_جون عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 176 من باردارم و از فردا قراره برم عروسی خیلی میترسم چون بارداها زود میگیرن، میگم اگه همه ماسک بزنن که ما هم بزنیم خیلی خوب میشه
22autumngirl مدیر استارتر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 استرس نداره والاهدیشونوبفرستیدجهنم نیان تازه دامادبوکانی فوت شد بخداجونتون مهمتره ملت ایران عقل ن ... والا لعنت بفرست اخه از بی عروسی که نمیمیرن انقدر استرس به آدم میدن با این کاراشون تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 چشای ماروهم.. بابام ولی میگه مهم نیس نمیریم من دلم نمیخواد پشتم حرف بزنن و نیان عروسیم کاش یه خورده منطق قاطی حرفات بود من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
22autumngirl مدیر استارتر عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 من باردارم و از فردا قراره برم عروسی خیلی میترسم چون بارداها زود میگیرن، میگم اگه همه ماسک بزنن که م ... روحانی گفته مراسمات تا اطلاع ثانوی تعطیل یعنی به نظرت بازم مراسمای فردا برگزار میشه؟ تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
پری۶۶۷۳ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 5305 اخه نریم هزار تا حرف پشتمونه بریمم بگیریم بیچاره ایم خواهرشوهر من بخاطر حرف مردم رفت مراسم ختم الان تو خونه افتادن همشون دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
مشاور_بیمه عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2861 من باردارم و از فردا قراره برم عروسی خیلی میترسم چون بارداها زود میگیرن، میگم اگه همه ماسک بزنن که م ... مجبور نیستینرو مشاور بیمه هستم (اصفهان)
mandana2019 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 1025 چشای ماروهم.. بابام ولی میگه مهم نیس نمیریم من دلم نمیخواد پشتم حرف بزنن و نیان عروسیم درکت میکنم گلم، منم عقدم، جاریم تو لفافه گفت هر که نیاد جشنم تلافی میکنم. یه آبنبات بزار دهنت و ماسک بزن حتما
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارنبگیرن مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن میتونندپول عروسی روبدن به بچه هاشون خب تاصاحب مجلس انگل بازیشوشروع نکنن بقیه هم میتمرگن خونه.صب چندتاجوون روغسل میدادن بخاطرکروناخیلی گریه کردم من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
نیلو1234 عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 7659 عزیزم چرا لعنت ب اونا؟؟؟اونا دوست دارنبگیرن مهمونا خودشون عقلو شعور دارن میتونن نرن اونا مراسم نگیرن خیلی ها مثل استارتر بنده خدا مجبور نمیشن از سر رودربایستی برن و خدایی نکرده مبتلا بشن