اخه نریم هزار تا حرف پشتمونه بریمم بگیریم بیچاره ایم
سلامتی خودتو خونواده تو در نظر بیار بقیه حرفارو بزار تخم چپت
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
از دو طرف فامیل درجه یکیم از استرس تبخال زدیم بابام میگه نمیریم من چکار کنم عروسی منم بعدا نمیان اه
نه این چه حرفیه یعنی کرونا دلیل به این محکمی نمیتونه راضیشون کنه که عب نداره نیان به عروسی.....شما جون خودت وخانوادت برات مهمترازعروسی باشه لطفا...آمارو نمیبینین چقدزیادشده همشم باعثش این عروسی هاس.به نظرم زنگ بزنیدمعذرت خواهی کنید وبگیدیکم سرماخوردید برای همین نتونستید برید .همین وتمام