2777
2789

سلام خوبید سعی میکنم همه رو یه جا بگم خانما راستش من و همسرم نه ساله که ازدواج کردم و یه پسر چهار ساله داریم همسرم خیلی اخلاقای بدی داره دست بزن داره فحاشه چند سال پیش که پسرم نه ماهش بود من از همسرم به خاطر خیانتش و اخلاقای بدش جدا شدم بدون اینکه یه ریال ازش بگیرم نه بعد یعنی وقتی پسرم ۱۸ ماهش بود همسرم اومد تعهد داد که دیگه تکرار نمیکنه منم چون خیلی تو فشار مالی بودم و بابام هم اذیت میکرد دوباره برگشتم از همون اول که برگشتم دو ماه بعدش همسرم کاراش و شروع کرد با دوست دخترش چت کرده بود که اره خانممو آدمش کردم دیگه اجازه نمیدم با خانوادش در ارتباط باشه من نمیتونستم دوباره برگردم همیشه هم افکارم منفی بود همیشه خودم و بدبخت و بیکس میدیدم و یه آینده تباه برای خودم ساخته بودم همسرم اصلا بهم پول نمیداد خیلی تو فشار بودم همیشه فحشم میداد و رابطه های جنسی وحشیانه داشت تا اینکه مامان من فوت کرد ده روز بعد تو گوشیش دیدم با یع خانمی چت میکنه و باهم بیرونم میرن ازش پرسیدم گفت تو من و تنها گذاشتی مامانت فوت کرد منم دوباره وسوسع شدم در حالی که من فقط سه روز تنهاش گذاشته بودم و سه روز بعد برگشتم اینم بگم همسرم اصلا مرگ مادرم کنارم نبود فقط هم می گفت مامان همه میمیره فقط شمانیستید مثل مهمون فقط تایم مراسما میومد و میرفت . وقتی اون چت و دیدم خیلی گریه کردم از خدا کمک خواستم یه شماره مشاوره داشتم زنگ زدم بهش و کل زندگیمون و تعریف کردم بهم گفت همسرتون بیمار هستش باید ازش جدا بشید همسرم به جز مسایلی که داره یه سری اخلاقا هم داره که بگم تاپیک میترکه گفت شماهم بیمار هستید اول بایدافسردگی خودتون و درمان کنید بچه ها مامان من که فوت کرد فهمیدم باید خودم خودم و کمک کنم طولانی نشه بقیش و پست بعد میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی که همسرم بهم پول نمیداد زنگ زدم به یکی از دوستام در جریان بودم برای گرفتن روزه پدربزرگشون دنبال کسی میگردن زنگ زدم بهش و ازش پول گرفتم و روزه یه ماه و گرفتم از اونجایی که همسرم مخالف روزه گرفتن بود بهش نمیگفتم پول و از دوستم گرفتم و زنگ زدم به یه روانشناس و وقت گرفتم رفتم پیشش بهم گفت باید خیلی سریع ازهمسرت جدا بشی ولی اول باید خودت درمان بشی بعد هم پولی داشته باشی که بعد جدایی اذیت نشی  همچنان که جلسات مشاوره رو ادامه میدادم البته یواشکی هر شب سوره واقعه رو میخوندم چون میدونستم روزی رو زیاد میکنه و راه گشاست 

آفتابه اسيد؟ اخه از اين جور مردها چرا باردار ميشيد گلم

ما ی فامیل داریم۵ سال از ازطواجش میگذره ی بار گفتم توفکر بچه نیستی گفت منو فلانی (شوهرش)هنوز خوبه خوب همو نشناختیم ک بخوایم بچه دار شیم گفتم ایووول بابا ایول

از اونجایی که همسرم بهم پول نمیداد زنگ زدم به یکی از دوستام در جریان بودم برای گرفتن روزه پدربزرگشون ...

بمیرم برای دلت که توکلتو ازدست ندادی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
ما ی فامیل داریم۵ سال از ازطواجش میگذره ی بار گفتم توفکر بچه نیستی گفت منو فلانی (شوهرش)هنوز خوبه خو ...

درستش همينه. اينجا ميبينم تاپيكاشون پر از فحش و كتك كاري با همسرشونه، بعد دنبال اقدامن😑

مرده شور برده خیلی هنرمنده بعد سه روز هم هوایی میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!