2777
2789

6 تا    3 تا پسر 3 تا دختر

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه دختر باشه و بس

ولی اگ پسر باشع انقد میارم تا دخترشه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

من اگه سنم کم بود ۵ تا 

ولی الان به دو تا هم راضیم اگه خدا بهم لطف کنه و بده 

خیلی شیرینن بچه ها دنیا با بچه ها رنگی و قشنگ میشه با همه کاراشون خنده هاشون گریه هاشون 

بازی کردنشون و حتی وقتی نس میشنو یه ساعت گریه میکنن 

ای خدااا ....

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

۳تا

ان شالله شوهرم خیلی پولدار بشه بتونم ۳تا بیارم..فعلن اولی رو حامله هستم....

من دلم میخاد خونم شلوغ باشه پر هیجان ..از خونه یرسوت وکور بدم‌میاد..دوس دارم مامان ۳تا بجه باشم بندازنشون عقب ماشین سوار ماشین بشم و اهنگ و تا اخر بزارموووو باشون بزنم و برقصم....عاشقتوووونم مامانی..

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم