2777
2789
عنوان

من با این عروسی فردا چه غلطی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدای من چه انسان بی مغزی الان عروسی میگیره نمیفهمم اصلا عروسی عروسی چیه آخه مسخره ها روستان؟شهرن؟و ...

شهرن کجای کاری پدر عروس همه جا براش به به میکنن اما کو فرهنگ

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
بچه ها روحانی گف تا اطلاع ثانوی تعطیل یعنی تعطیل میکنن دیگه فردا شبو؟

نه عزیز عروسی کی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خبرا رو نمى خونيد؟!

خوندم عزیزم سوالم پرسیدم یعنی فردا شب دیگه نمیتونن بگیرن؟ 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
فقط میشه گفت خاک تو سر بیشعورشون کنن 700 نفر لشکر کشی

عروس از یه شهر نزدیکمونه،،۳۰۰نفر اونا گفتن

از شهر خودمونم ۳۰۰نفر،،عروسیش تالار نیست فضای بیرونه بخدا منم ناراحتم ولی اینجا انقد فرهنگشون پایینه همه میان،اصلا فکرشم نمیتونم بکنم نرم،،مگه اینکه بیشتر بیرون باشم

خوندم عزیزم سوالم پرسیدم یعنی فردا شب دیگه نمیتونن بگیرن؟ 

همه جارو تعطیل میکنن یا فقط مجلسارو؟؟

کار هم تعطیله؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
همه جارو تعطیل میکنن یا فقط مجلسارو؟؟ کار هم تعطیله؟

نه فقط گفتن عزا و عروسی تعطیل