2777
2789
عنوان

من با این عروسی فردا چه غلطی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 54 پست

بدار بگم بهت یکی از بستگان رفته چند روز پیش کرونا مثبت شد قزنطینس ببین ارزش داره کلاهتو قاضی کن خودت دیگه حرفی ندارم تامااااام 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی خیلی خطرناکه 

بیشتر کسایی ک مبتلا شدن تو عروسی بوده 

شما ک بیماری زمینه ای داری نرو اصلا 

تو خونه آهنگ بزارید برقصید و خوش باشید 

ب حرف بقیه هم توجه نکن 

شما اتفاقی برات بیوفته اولین نفر همون آدم ها ازت فرار میکنن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ای گفتیییی ماهم دوم عروسی داریم برادرشوهرمه.نمییخوام بررم ولی میدونم چقددد بحث پیش میاد

اره والا بعد این دیگع میگن چه میدونم حسودیشون میشده حتما و فلان 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
ای گفتیییی ماهم دوم عروسی داریم برادرشوهرمه.نمییخوام بررم ولی میدونم چقددد بحث پیش میاد

عروسی برادرشوهر که نمیشه نرید آخه،،منم تو مرداد عروسی برادرشوهرمه ۷۰۰ نفرم دعوت کردن ،،تازه حنابندون وهزارتا کوفت وزهرمارم داره ولی من فقط میخوام بقیه رو بپیچونم فقط  همون عروسی رو برم

عزیزم من فردا تو شهرستان عروسی پسرعمومه که خیلیم نزدیکیم به هم ولی بهشون گفتیم به نفع همس که نگیریم و شمام برگزار نکنید که گوش نکردن و مام نمیریم جون عزیزانمون خیلی باارزشتره لطفا نرید

ژ ژ آ🕊
عروسی برادرشوهر که نمیشه نرید آخه،،منم تو مرداد عروسی برادرشوهرمه ۷۰۰ نفرم دعوت کردن ،،تازه حنابندون ...

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
واقعا اینهمه میگن بازم یه عده عروسی میگیرن؟ باورم نمیشه😐

ادعا با فرهنگی هم دارن عقل کل هم هستن مثلا مارو دیوونه کردن

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊