2777
2789
عنوان

استفاده از روغن چربی سوز بعد سزارین

5481 بازدید | 13 پست

سلام 

خانم گلا 18 روزه که سزارین کردم 

شکمم هنوز پابرجاست 

می خواستم ببینم کسی تا بحال شکمشو روغن مالی کرده برا کاهش سایز

روغن چربی سوز گرفتم 

ولی نمی دونم ضرر داره یا نه 

مالش بدم به مدت 15 دقیقه در روز بعدش پیاده روی نیم ساعت 

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید به اشتراک بذارید

عزیزم بذار یه ۵ ماه از زایمانت بگذره بعد با خیال راحت شروع کن ب ورزش من زایمان اول بعد ۵ ماه دوباره باربی گشتم😁😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمبند حتما ببند خیلی تاثیر داره ..الان چون رحمت هنوز جمع نشده شکمبند کمک میکنه که زودتر جمع شه ..روغن هم قبلش بزنی به نطرم بی تاثیر نیست .

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
موضعیا مزخرفن چه اتفاقی میوفته که چربی بصورت موضعی بسوزه؟باور نکن توروخدا این چیزارو فقط ورزش

روغن های با طبع گرم اثر دارن 

ولی معجزه نمیکنن

توی بعد زایمان بچه ی قبلیم امتحان کردم خوب بود 

البته ورزش هم داشتم همراهش 

13 کیلو کم کردم عالی بود

تحمل اندام کج ماوج یه مقدار سخته برام  10 کیلو اضافه دارم

بذار زخمت خوب بشه گلم بعد.میدونم اذیتی میترسم رخمت مشکل پیدا کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
شکمبند حتما ببند خیلی تاثیر داره ..الان چون رحمت هنوز جمع نشده شکمبند کمک میکنه که زودتر جمع شه ..رو ...

10 روز اول بستم  به توصیه ی دکترم

خیلی خوب بود

ولی الان دیگه بخیه هام از داخل درد میکنه در حدی که دستمو یه مقدار  محکم میکشم روی شکمم دردش احساس میشه

از فردا میبندم 

ببنم چطور میشه

پرسیدم از پزشکم  گفتم ورزش سبک اشکال نداره  فشار نمیارم  کم کم شروع میکنم

مراقبت کن عزیزم.موفق باشی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚