2777
2789
عنوان

سوالای دندونپزشکی شما

2925 بازدید | 287 پست

سلام شبتون بخیر 

من دانشجو سال اخر دندونپزشکی ام که هم اکنون در انتظار باز گشایی دانشگاهاا  

اگه سوال در ارتباط با دندونپزشکی دارید در خدمتم 

در رابطه با هزینه نپرسید که خیلی متغییره 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بریج چجوریه؟ 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستيارى مسغول به كار شدم خيلي نگرانم تو محيط مطب كرونا نگيرم چيكار كنم 

بعد هنوزم خيلي چيزا رو وارد تيستم 

همكارامم فقط چشم غره ميرن و ميگن با دكتر حرف نزنم بالاسرش واينستم وقتى داره با مريض درمورد عكس راديولوژيش حرف ميزنه ولى خب من ميخوام ياد بگيرم ايا كارم اشتباهه؟ يا همكارام خبيثن؟؟

ولى دكتر خبلي خوبه 

سلام عزیزم دختر من 4 سالشه و یکی از دندونهای اسیابش کمی لک داره میترسم بمونه و تا دندون شیریاش بریزه دردناک بشه و میترسم بخاطر شرایط کرونا ببرم و هم میترسم ببرم نمونه زیر دست متخصص 

نظرتون رو بگین واقعا ممنون میشم 🌹🌹🌹🌹

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین