2777
2789
عنوان

سوالای دندونپزشکی شما

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 287 پست
سلام میشه یه دندون رو فقط پر کرد عصب کشی نکرد ؟ الان دندون پزکشا کار میکنن تو این کرونا ..من دندونم ...

عزیزم اگه پوسیدگی خیلی عمیق باشه باید عصب کشی کنن موقع خوردن اب سرد تیر میکشه ؟؟درد خود بخودی شبانه داری ؟؟ 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
تحلیل لثه ارثی هست؟؟؟

بعله تحلیل لثه ای ارثی هم داریم و حتی وابسته به بیماری مث دیابت هم داریم ولی درکل بارعایت بهداشت میشه کندش کرد 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مگر اینکه درمان تسکینی مث مسکن باید عصب کشی بشه 

دندونم عصب کشی شده و پر شده ولی روکش نداشت یه تیکش شکست الان درد نداره ولی عذر خواهی میکنم طعم و بوی بدی داره باید آنتی بیوتیک مصرف کنم؟

من دستيارى مسغول به كار شدم خيلي نگرانم تو محيط مطب كرونا نگيرم چيكار كنم  بعد هنوزم خيلي چيزا ...

همکارات خبیثن اصن کارت اشتباه نیس 

حتمن ماسک و شیلد بزن واقعن شیلد مهمه 

دوتا دستکش بپوش خوب همه چیو ضدعفونی کن 

یادمیکیری انشالله سخت نگیر شما دستیارا همکارای ناز مایید

٩واحد جلويى روكش دارن بعد الان افتادن .يكى از دندونا زير روكش خراب شده حالا دكتر ميگه بايد دوباره روكش جديد بزنى ،،هزينش نزديكه١٢تومن ميشه بنظرتون راه ديگه اى هست كه هم خوب باشه هم هزينش كمتر؟؟؟

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
سلام عزیزم دختر من 4 سالشه و یکی از دندونهای اسیابش کمی لک داره میترسم بمونه و تا دندون شیریاش بریزه ...

افرین مادر خوب که انقد حواس جمی 

نگران نباش یه متخصص اطفال خوب پیدا کن حتمن دخترو ببر پیشش همه پروتکل بهداشتی رعایت میشه تو مطبای خوب  حتمن ببر پیش متخصص اطفال دندونپزشکی اونا بلدن چیکار کنن بچه ادیت نشه 

عزیزم اگه پوسیدگی خیلی عمیق باشه باید عصب کشی کنن موقع خوردن اب سرد تیر میکشه ؟؟درد خود بخودی شبانه ...

نه، چن روزه انگار نبض داره،باد کرده  ..دردم ندارم .. دندونه نیش هست میترسم داغونتر بشه خیلی سوراخش بدتر شده از طرفی از کرونا هم میترسم .یه بار رفتم عصب کشی پدرم درومد چهار کاناله بود .ولی دمش گرم عالی درستش کرد.

کلن پروسه جراحی لثه خیلی خیلی به همکاری خودتون و رعایت بهداشتتون بستگی داره و صبرو و حوصله میخواد ول ...

عزیزم ممنون ک جواب دادین راستش رفتم درمانگاه ی دکتری بود گفت ۵۰۰ هزینشه ولی چندسال دیگه می افته و باید فک تو پیوندمغزاستخوان کنی بعدش..من ترسیدم رفتم مطب خصوصی یه دکتر دیگه گفت هزینش۲تومنی تقریبامیشه و تنها چیزی ک گفت این بود ک حتما بایدجراحی انجام شه گفتم اگ اوضاش خرابه دندون بکن لثه رو عمل کن دندون ایمپلنت کن گفت نه .

وگفت فقط زیادنمیتونم روی دندون رو بپوشونم.

حالانظرشماچیه؟؟ هرکارکردم عکس لودنشدبراتون عکس بفرستم

یا رب نظر توبر نگردد
دندونم عصب کشی شده و پر شده ولی روکش نداشت یه تیکش شکست الان درد نداره ولی عذر خواهی میکنم طعم و بوی ...

منظورتون از پر شدن ینی تاجش رو پر کردن یا عصب کشی ؟؟؟ پوسیدگی داری بخاطز همینه ک بوی بد میده باید ترمین شه 

دندون چهار بالا رو خيلى قبل كشيدم و اون قسمت لثه لاغر شده ،،روكش رو كه گذاشتم فاصله داشت هميشه ي چي ميرفت گير ميكرد اونجا .راه حلى وجود داره كه لثه پر بشه؟؟؟

ممنونم ببخش كه سوالم زياد شد🌹

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
همکارات خبیثن اصن کارت اشتباه نیس  حتمن ماسک و شیلد بزن واقعن شیلد مهمه  دوتا دستکش بپوش ...

اى جاااانم ايشالا موفق باشى 

پس به حرفشون گوش ندم 

يا مثلا ميپرسم الان رو دندون اين مريض چه كارى انجام ميدن اين پيپر و گوتا كارش چيه ميگن تو به اوناس كار نداشته باش فقط اينا رو بده به دكتر 

همش ميزنن تو ذوقم 

من دوس دارم ياد بگيرم و بدونم اين كارى كه انجام ميشه چه هدفى رو داره دنبال ميكنه 

عزیزم ممنون ک جواب دادین راستش رفتم درمانگاه ی دکتری بود گفت ۵۰۰ هزینشه ولی چندسال دیگه می افته و با ...

هر طور شده عکسو برام بفرسید  سایت درست شد بفرس برام 

افرین مادر خوب که انقد حواس جمی  نگران نباش یه متخصص اطفال خوب پیدا کن حتمن دخترو ببر پیشش همه ...

چشم ممنون از راهنماییتون ماچ به لپتون 🌹🌹🌹🌹🌹

واسه حاجتم میشه صلوات بفرستین 
سوال من درسیه واسه زیست کدوم فصل ها بیشتر بخونیم واس نظام قدیم ها 

همه فصلا هیچو حذف نکن چون ترکیبی میدن ولی قسمتای گوارش اینا زیاد بخون