2777
2789

سلام دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید ۳۵ سالم است و این ماه قراره وارد سیکل آی وی آف بشم.

نگرانی اصلیم این هست که توی شهری که باید انجام بدم جایی برای ماندن ندارم البته خواهر شوهر و برادر شوهرم هستند اما نمیخوام چیزی بفهمند و با این شرایط کرونا نمیتونم برم هتل به نظرتون اگر دو ساعت صندلی عقب ماشین دراز بکشم تا برگردم خونه ممکنه دفع بشه؟

لطفا جواب بدید

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بمون همونجا تا بی بی چکت مثبت شه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

چون هنوز جاش سفت نیست با یه تکون...

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرحله تخمک کشی داری که اگه اوکی باشه مرخص میشی چند ساعت بعد 

یه مرحله انتقال داری که اونم دکتر بهت میگه میتونی این مسافت رو بری یا نه

اره بابا از این سر شهر تهران الان بخوای بری اونور دوساعت تو راهی حالا تو جاده اروم بری فکر نکنم مسئله ای باشه

واسه تخمک کشی که نگران نباش اون مرحله فعالیتش مهم نیست