2777
2789

تا حالا کاری کردین که دلتون خواس اب بشین برید تو زمین .؟ تو بچگی ابرو یه کسی رو بردین ؟بیاین بگین بخندیم  

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرم آوره گفتنش ایجا جایز نیست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

خاک بر سر خالم کنن یسری به طرز فجیعی ابرومو برد...

۴ سالم بود گفت برو به بقیه بگو هر کی خالمو اذیت کنه چوب میکنم بهش😑 منم بی عقل رفتم گفتم...هیچی دیگه دایی ام با دمپایی افتاده بود دنبالم🤣🤣

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵

نمیدونم جاشه بگم یا نه

وقتی خواهر کوچیکم به دنیا اومد

خیلی دوسش داشتم 

ولی همه فک‌میکردن من‌از به دنیا اومدنش ناراحتم و حسودی میکنم

خیلی حس بدی بود نمیتونستم ب کسی ثابت کنم اقا من‌حسودی نمیکنم 😥😥

هنوزم یادش میوفتم خیلی دلم‌میگیره

خواهشا هیچووقت به بچه بزرگترا نگید به خاطر بچه کوچیکه حسودی میکنی

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

ی بار رفت بودیم ی باغی خیلی کوچیک بودیم منو دخترعموم و پسرعموم...بعد اونجا ی دونه پشکل گوسفند   برداشتن داخل پوست شکلات گذاشتن  بعد قشنگ محکمش کردن بردن دادن ب ی دختره اونم باز کرد باقیشو یادم نی چیشد  

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من خودم یه روز مهمون اومده بود خونمون یه مرد چاق که شکمش بدجوری اویزون بود با همسرشو بچه هاش نمیگم چه نسبتی باهاش داشتیم . خلاصه اینا روز اولی که اومده بودن من کلاس زبان داشتم بدو بدو اومدم تو حیاط کیفمو پرت کردم هجوم بردم سمت دست شویی درو که باز کردم خورد تو سر اون مرده (نگو اولش این رفته اون تو فاصله در هم با کاسه کمه ) و تمام برگام ریخت با دیدنش .یا خدا خودتون اون لحضه رو تجسم کنید تاکید میکنم با شکم گنده اویزون خخخ مرده گفت چیکار میکنی بچه و من تو همون لحضه بچیگیمو باختم دیگه سه روز دیگه از اتاقم در نمیومدم که به خیال خام خودم میرفت به بابام میگفت اخه بگو بچه اون میخواد به بابات بره بگه دخترت ک .... و ......ن منو دیده؟      

من برا خودم با روسری سینه درست میکردم یه بار داداشم دید خیلی خجالت کشیدم😂( خیلی کوچک بودم)

تنها نیستی!!

یکیشو بگو دیگه

مثلا یبار پنجم ابتدایی میخوندم با یه دختر بزرگ تر از خودم یه خورده جر و بحثم شد دختره برگشت بهم یه چی گف که اصلننن خوشم نیومد یه جورایی بهم فحش داد ( حالا نمیگم چی گف) منم بطری ابم دستم بود یه قولوپ ازش خوردم و یخورده تو دهنم چرخوندم بعدش دختره گف چیه زبونتو موش خورد منم کل ابی که تو دهنم بودو تف کرد تو صورتش همه جاش خیس شد بعدش زبونمو براش دراووردم گفتم نه سره حاشه هیجی دیگع بعدشم با دوستام فرار کردیم سمت کلاسمون 😋😁بعدش یبار که ۱۵ سالم بود ما تو خونمون پنکه داشتیم اونم گذاشته بودیم جلو پنجره منم با دختر خالم تو خونه تنها بودم یه فکر شیطانی به سرمون زد پنکه رو برش گردوندیم یعنی پشتشو به طرف خوته و جلوشو به طرف بیرون کردیم و پردرم کشیدیم جوری که پنکه و ما دیده نشیم بعدش هر کی میخواس از جلوی خونمون رد شه ما از پشت پنکه صدا درمیاووردیم و پنکه هم خودتون میدونین صدای آدمو چجوری میکنه بعد مردم میترسیدن فک میکردن چیه 😂😂😂😂🤣🤣🤣