2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منو جواب نمیدی؟😕 میگم چیزای سفید رو قاشقی من هست چین؟ گفتم به یکی گفت قارچ کش و حشره کش بزن د ...

عزیزم ببخش من جواب میدم 

اونا شپشک آرد هستش 

می تونی توی نت سرچ کنی 

ولی چون شرایط خاص هست و باردار هستین 

شاید درست نباشه استفاده از قارچ کش 

با پد الکلی به ارومی اون سفیدیا رو بردار روی محلش کامل با پد پاک کن بعدش

فقط مراقب باش موقع برداشتن روی خاک نریزه سفیدکا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم ببخش من جواب میدم  اونا شپشک آرد هستش  می تونی توی نت سرچ کنی  ولی چون شرایط ...

شپشک آرد آلود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

برلین جان عزیزم 

خیلی خیلی لذت بردم از دیدن گل هات  

انشالله برات سبز بمونن

امیدوارم بسلامتی و خوشی نی نی هاتو بغل بگیری عزیزم

عزیزم ببخش من جواب میدم  اونا شپشک آرد هستش  می تونی توی نت سرچ کنی  ولی چون شرایط ...

نه عزیزم اشکالی نداره خیلی هم ممنون که جواب دادین

چشم مرسی حتما این کارو میکنم 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
برلین جان عزیزم  خیلی خیلی لذت بردم از دیدن گل هات     انشالله برات سبز بمونن امید ...

یه دنیا ممنون بابت دعاهاتون 😘

سلامت باشید

و این

اون دراز و باریک ها گندمی هستن البته گندمی ها بزرگ میشن اینا کوچولو هاشون بود که از گیاه مادر جداشون کردم کاشتم یه جا دیگه 

اون یکی پهن ها هم برگ بیدی هست 

برگ بیدی مدل های مختلف داره صورتی بنفش سبز  ترکیبی 

این مدلش خیلی کمیابه دوستم بهم داد من تقریبا تو هیچ گلخونه ای پیدا نکردم اکثرا سبز و صورتی ترکیبی دارن 

اگه عین اینو خواستی حتما دقت کن که سبز و سفید راه راه پیدا کنی چون بعضی ها صورتی و سبز راه راه هستن به زور میگن همونه ولی همون نیست

سلام ببخشید میشه در مورد این گل راهنماییم کنین  عکسشو میفرستم برگای جدید زرد رنگ هستن و کل ب ...

سلام خواهش میکنم 

والا من از این گل ندارم اطلاعات زیادی راجبش نمیدونم 

ولی فکر میکنم آب زیاد میدین 

و اینکه خب برگای جدید شاید رنگش اول اینه بعد کم کم تیره میشه آره؟

نور بهش برسه حتما

به خاکش هم دقت کنین نه خیلی سفت باشه که ریشه رو خشک کنه  و هم چنین بتونه تهویه کنه

و نه خیلی سبک که هیچی توش نگه نداره 

سلام خواهش میکنم  والا من از این گل ندارم اطلاعات زیادی راجبش نمیدونم  ولی فکر میکنم آب ...

ممنون عزیزم

راستی یه گل قاشقی دارم که اصلا گل نمیده

ولی خواهرشوهرم داره و دیدم گلای خوشکلی میده 

نمیدونین دلیلش چیه.؟