2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 448 پست
نه بابا یکیش شفلرا بود بزرگگگ اون وقت 60 فقط برا شفلرا دادم وای یه کوچولو ازش موند بقیشم همه نابود ش ...

اره.منم زیاد هزینه کردم برا گل.ولی چون تو غربتم ی هفته میرم مسافرت میام میبینم بعضیاشون بی حالن

هر بار این درو محکم ببند برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جقدر این نازه استارتر من اصلا کاکتوس بهم نمیفته نمیدونم چرا خراب میشن از ریشه میپوسه زیادم اب نمیدم ...

از ریشه پوسیدن هم از زیاد آب دادنه 

و هم اینکه آب رو با اینکه کم میدی میمونه تو گلدون خارج نمیشه و ریشه میپوسه 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
اره.منم زیاد هزینه کردم برا گل.ولی چون تو غربتم ی هفته میرم مسافرت میام میبینم بعضیاشون بی حالن

تو نت سرچ کن راهکار میده بهت 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
از ریشه پوسیدن هم از زیاد آب دادنه  و هم اینکه آب رو با اینکه کم میدی میمونه تو گلدون خارج نمی ...

نمیدونم همه اینا رو رعایت میکنم ولی بازم نمیمونه کاکتوسو چند روز یه بار اب میدی؟ 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
منم رکب خوردم از تو دیوار خریدم اینا دیدم ارزون میده

میگمت ک اتفاقا گل بی ازاریه..بکارش تو باغچه سریع بزرگ میشه و زیاد میشن.فقط اب و افتاب میخان تا خوب سبزو گوشتی بشن.اب هفته ای یبار بده اگه تو گلدونه

هر بار این درو محکم ببند برو
نمیدونم همه اینا رو رعایت میکنم ولی بازم نمیمونه کاکتوسو چند روز یه بار اب میدی؟ 

هفته ای یه بار 

به من گفتن نصف استکان آب بده ولی دیدم زیاد میشه الان یک سوم استکان آب میدم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن