2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4845 بازدید | 448 پست
چکار کردی گل قاشقی انقد برگاش پهن و بزرگو سبز خوش رنگ میشه

مال نژادشه یکی دیگه دارم این جوری نیست همه فکر میکنن مصنوعیه لا به لا طبیعیا زدم 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم خیییییلی قشنگن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دستت درد نکنه  اینا زیادن؟ چرا نمیفروشی  تو ...

همشون سفارش مشتری بودن😍 تو واتساپ کانال دارم.ولی تو کرونا بازار بسته شد دیگه نتونستم وسایلشو پیداکنم و تنوع رو ببرم بالا.الان اون مهره سیاهها مد شدن‌.اکثرا از اونا میخواستن.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
اتافاقا من از استارتر پرسیدم چرا کاکتوسام نمیمونه اصلا بهم نمیفته اصلا بلدش نیستم کاکتوس ها رو 

راستی تا حالا گلهات دچار افت شدن؟برا من کابوسه چند باری حسن یوسفام افت زدن هر چه تلاش کردم خوب نشدن اهر مردن

میشه بگی مشکل کاکتوسم چیه

منم از اینا دارم عیین این 

مال منم هر از گاهی اینجوری میشه 

یه بار من متوجه نشده بودم خودش افتاد بعد دوباره رشد کرد 

راستش نمیدونم چرا اینجوری میشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
راستی تا حالا گلهات دچار افت شدن؟برا من کابوسه چند باری حسن یوسفام افت زدن هر چه تلاش کردم خوب نشدن ...

اره خیلی گلهذی خونگی بهترن تکثیر کنی یه بار دویست و خورده ای گل از یه گلخونه خریدم تمامش افت داشت خراب شد 

اتافاقا من از استارتر پرسیدم چرا کاکتوسام نمیمونه اصلا بهم نمیفته اصلا بلدش نیستم کاکتوس ها رو 

کاکتوس ها با هم فرق میکنن 

باید خاکش مخصوص اون کاکتوسا باشن 

آب کم بدی 

نور بهش برسه 

رسیدگی زیاد میخواد کاکتوس 

منم یه عالمه خراب کردم امیدوارم اینا خراب نشن 

فعلا که نشدن خداروشکر

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
من گل قاشقیم کوچیک بود که قلمه از کسی گرفتم الان خیلی بزرگ شدن اما از پایین ساقه برگاشون کم شده

تو گدل سرچ کن کامل میگه بهت شاید هرس بخواد 

کاکتوس ها با هم فرق میکنن  باید خاکش مخصوص اون کاکتوسا باشن  آب کم بدی  نور بهش بر ...

ان شا.. برات میمونه و هر روز زیاد میشن