2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 448 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگ بیدیت خیلی قشنگه. از من رنگش بنفشه روش سبزه با خط بنفش پشتش بنفشه. نمیدونم چرا گاهی لکه قهوه ای ...

نووووور خیلی دوست دارن البته نه خیلی مستقیم 

به آبشم توجه کن زمانی آب بده که یکم شل شده باشن 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

برگ بیدی هست درسته؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
ممنونم خانومی  ایشالله قسمت شما  سلامت باشید

خدا از دهنت بشنوه گلم 😍😍😍😍😍

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بله همونی که سبز راه راه رو میگین؟ چون عکس نشون نداد کدومو میگین؟

آره قشنگم. منم بنفششو دارم خیلی لوسه باید خیلی حواست بهش باشه😅