2777
2789
عنوان

عاشقان گل و گیاه بیاین عکس🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4843 بازدید | 448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی هات جنسیتشون چیه؟ 

بارداری طبیعی بوده؟ 

چند وقت اقدام بودید گلم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
دوست عزیز میشه بگید علت زرد شدن برگهای پوتوس چیه

نور و نیتروژن کافی نداره حتما 

وقتی روی خاک خشک شد آب بدین بهش 

باز ببینین درست میشه یا نه؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
نظم و آفرینش خدا رو نگاه😍😍😍😍

چقدر خوشگله😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
نظم و آفرینش خدا رو نگاه😍😍😍😍

بیییییی نظیرن واقعا 

وقتی نگاشون میکنی نمیدونی چندساعت گذاشته

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
نی نی هات جنسیتشون چیه؟  بارداری طبیعی بوده؟  چند وقت اقدام بودید گلم

از گل رفتیم به نی نی ها😂😂

آره گلم طبیعی بوده 

دو پسر یه دختر

من ناخواسته باردار شدم

از گل رفتیم به نی نی ها😂😂 آره گلم طبیعی بوده  دو پسر یه دختر من ناخواسته باردار شدم

از این گلا گفتن بیشتر حال میده😍ای جونم من عاشق چندقلویی هستم. همیشه برام جای سوال داره. خدا نگهداره براتون عزیزم

از این گلا گفتن بیشتر حال میده😍ای جونم من عاشق چندقلویی هستم. همیشه برام جای سوال داره. خدا نگهداره ...

ممنونم خانومی 

ایشالله قسمت شما 

سلامت باشید