2777
2789

به نظرتون راه چاره چیه ؟به خدا دارم عذاب میکشم از بینی نفس میکشم اما هیچ بویی رو حس نمیکنم 

به نظرتون با سرم شستشو بدم ؟کسی تجربه ای نداره

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس نکن😎منم هیچ بویی رو حس نمیکنم😂مگه چیه که بخوای بخاطرش ناراحت باشی😜

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

کرونا داشتی؟؟

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

یعنی چی بو رو حس نمیکنی. یکی از علائم کرونا از دست دادن حس بویایی و چشاییه. خواهر عزیز برو تست بده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کرونا داشتی؟؟

نمیدونم دکتر نرفتم چند روز پیش لرز داشتم و بعدش بدن درد شدید و دلپیچه و تهوع بعدش اینا خوب شد الان دو روزه حس بویایی ندارم 

چقدر زیاد شده علایم دیگه ای ندارین میگن کروناست از بین رفتن حس بویایی

من که از اول اینجوری بودم چی؟ 😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
یعنی چی بو رو حس نمیکنی. یکی از علائم کرونا از دست دادن حس بویایی و چشاییه. خواهر عزیز برو تست بده

چرا برم اخه اگه داشته باشم هم باید دوباره برگردم خونه دیروز مزه غذا رو حس میکردم امروز هیچی رو حس نمیکنم 

عزیزم کرونا گرفتی.منم دقیقا اونجوری بودم.حتی مزه هم احساس نمیکردم.تقریبا یه ماه طول کشید تا همش برگرده. فقط یه مقدار آدم کلافه میشه.صبر کن و ریلکس باش تا زودتر برگرده.حساس باشی یکمی دیرتر برمیگرده

من که از اول اینجوری بودم چی؟ 😂

وای جدی میگی به خدا من دیگه دارم دیونه میشم خدا نکنه کسی بو و مزه غذا رو حس نکنه من که کلافه شدم