2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

249 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من الان تو دوران نامزدیم شوهرم خیلی خانوادش براش مهمه دوس داره من رابطم باهاشون خوب باشه به نظرتون چه رفتارهایی باعث عزیز شدن پیش خانواده شوهر به خصوص مادرشوهر میشه

خب عزیز لازم نیس با خانواده شوهر بد بود ی رابطه معقول و خوب داشته باش ولی حریم خصوصیتو بهشون تگو همین

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم احترام نگه دار،،،از همه مهمتر بدجنسی هم نکن،،،،،هیچپقت رابطه شوهرت و خانواده اش رو بد نکن ،،،،

فقط کارهایی نکن از سر خودشیرینی که بعداً پشیمون بشی 

مثلا زیاد کارنکن،،،

یا خیلی زیاد شوخی و اینا نکن روتون باز شه

تو مسائل زندگی خونواده شوهر هیچ اظهار نظری نکن .تو دوره عقد نرو  همش پلاس شو خونه مادرشوهر خیلی ...

چندروز پیش مهمونی گرفتن به من نگفتن به نظرت بگم ناراحت شدم به رو بیارم یاچیزی نگم

فقط خدا رو در نظر بگیر .تامام

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
چندروز پیش مهمونی گرفتن به من نگفتن به نظرت بگم ناراحت شدم به رو بیارم یاچیزی نگم

نه حتی عقد هم بودی

حتی عروس پنجاه ساله هم بودی

نباید برات مهم باشه همش تو جمعشون باشی

اتفاقا دوری و دوستی

بیکاری مگه؟

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰

خب دوسنداشتن یا شرایطش نبوده‌یا مراعات حال شمارو کردن

دعوت نکردن

اصلا نباید بروی خودت بیاری 

روزهای خوب خواهند آمد.        اندکی صبر......