2777
2789
عنوان

کـــرونـــا

215 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من دو سه روزه گاهی معدم پیچ میده 

امروز احساس سنگینی رو قفسه سینم دارم و گلوم چفت میشه و میگیره 

ینی ممکنه اینا علائم کرونا باشه؟! 😔نه تب دارم نه آبریزش 

وای خدا خیلی میترسم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم دیشب بودم داشتم میمردم ولی خوب شدم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااا منم چند روز بود الان خوب شده ولی گرفته تو فک و دندونام فکر کنم از استرسه زیادیه

خداکنه کرونا نباشه دارم دق میکنم بخدا

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم گلوم دردمیکنه سینم حساس سنگینی میکنم سردرد هم دارم😭 تب نداره ابریزش هم ندارم  ان شاءالله ...

خیلی میترسم 

امیدوارم ک کرونا نداشته باشم چن روز دیگه عروسیمه خیلی حسم بده😔

نگران نباش ایشالا خوب میشی

ایشالا عزیزم

نه بابا هیچی نیست فقط یه کم حساس شدیم

آره میدونم 

بس ک بهش فکر میکنیم...